Pitch and Ride: win met je idee 10.000 euro startkapitaal plus een jaar lang SEAT Ibiza rijden

Al gehoord over de Pitch and Ride? SEAT wil (jonge) ondernemers stimuleren om het succes achterna te jagen. Hiervoor stelt de autofabrikant een bedrag van 10.000 euro plus een jaar lang SEAT Ibiza rijden beschikbaar. En iedereen mag meedoen!

Heb je een goed idee? Doe mee aan de Pitch and Ride

SEAT vindt dat iedereen zijn of haar dromen moet kunnen waarmaken. Daarom organiseert het automerk de Pitch and Ride. Kort gezegd rijd je tijdens de Pitch and Ride 1 kilometer in een SEAT Ibiza en pitch je het idee aan ‘Freelancer van het jaar’ Boris Lange. Ontdek in onderstaande compilatievideo hoe dit in zijn werk gaat:

Om mee te doen hoef je dus geen bekende in de startupwereld te zijn. Iedereen met een goed initiatief, een innovatief bedrijf, product, dienst, een goed doel of alleen nog maar een goed idee krijgt de kans om door Boris te worden opgehaald.

Meedoen kan t/m 10 juli 2017

Heb jij dus een goed idee? Je hebt nog een paar dagen de tijd om je idee te pitchen via WhatsApp. Grijp je kans en stuur voor 10 juli een filmpje, een stukje tekst, voice memo of wat jij ook wil naar 06-19991559. En neem ook even de tijd voor het lezen van de actievoorwaarden en spelregels op de Pitch and Ride site.

Uit alle binnengekomen initiatieven worden maximaal 15 kandidaten gekozen die in de SEAT Ibiza een pitch voor hun idee mogen houden. Waar wacht je dus op, pitch je idee via WhatsApp en wie weet rijd jij straks rond in een SEAT Ibiza.

In samenwerking met SEAT

Reageer op artikel:
Pitch and Ride: win met je idee 10.000 euro startkapitaal plus een jaar lang SEAT Ibiza rijden
Sluiten