Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 29 jun 2017

Pitch binnen 1 kilometer je idee en win 10.000 euro plus een jaar lang SEAT Ibiza rijden

Ieder brein zit wel vol innovatieve ideeën waarmee je de wereld verovert, of waarmee je de wereld een stukje beter maakt. Het lukt alleen niet iedereen om een idee daadwerkelijk op de markt te brengen. Doe daarom mee aan de Pitch and Ride. Pitch binnen 1 kilometer je idee en win 10.000 euro startkapitaal plus een jaar lang SEAT Ibiza rijden. Go!

Wat is de Pitch and Ride?

Goede vraag! SEAT wil (jonge) ondernemers stimuleren om het succes achterna te jagen. Hiervoor stelt de autofabrikant een bedrag van 10.000 euro plus een jaar lang SEAT Ibiza rijden beschikbaar. Tijdens de Pitch and Ride neem je als kandidaat plaats in een SEAT Ibiza en krijg je één kilometer de tijd om je verhaal aan presentator en ‘Freelancer van het jaar’ Boris Lange te pitchen. That’s it.

Iedereen mag meedoen

Leuk om te weten is dat iedereen mag meedoen. Dit betekent dat je geen startup kid hoeft te zijn. Iedereen met een goed initiatief, een innovatief bedrijf, product, dienst, een goed doel of alleen nog maar een goed idee krijgt de kans om door Boris te worden opgehaald.

Hoe doe je mee aan de Pitch and Ride?

Heb jij dus een goed idee? Pitch dan mee! Of ken je iemand? Laat het hem of haar dan snel weten. Meedoen kan t/m 10 juli 2017 via WhatsApp. Stuur naar 06-19991559 een filmpje, een stukje tekst, voice memo, wat jij ook wil en wie weet komt Boris jou binnenkort ophalen voor de Pitch and Ride. Neem overigens wel even de tijd voor het lezen van de actievoorwaarden en spelregels op de Pitch and Ride site.

Uit alle binnengekomen initiatieven worden maximaal 15 kandidaten gekozen die in de auto een pitch voor hun idee mogen houden. Waar wacht je dus op, pitch je idee via WhatsApp (06-19991559) en wie weet rijd jij straks rond in een SEAT Ibiza.

In samenwerking met SEAT

Reageer op artikel:
Pitch binnen 1 kilometer je idee en win 10.000 euro plus een jaar lang SEAT Ibiza rijden
Sluiten