Maak kans om het exclusieve pre-release evenement van de Seiko Astron Solar 5X bij te wonen

Het is inmiddels alweer zes jaar geleden dat Seiko de horlogewereld veroverde met de eerste Astron GPS Solar. Een horloge dat hoogwaardige kwaliteit, een stijlvol uiterlijk en vernieuwende horlogetechniek samenbracht. Van die lijn is Seiko nooit afgeweken. Vandaag wordt de Astron Solar 5X serie gelanceerd en opnieuw bewijst Seiko dat hun Astron GPS Solar het ultieme horloge is voor de moderne man.

Hoe maak je iets dat al goed is nog beter? Dat is niet alleen het toevoegen van nieuwe functionaliteiten, maar ook het verbeteren van wat er al is. Wat meteen opvalt aan de Astron Solar 5X serie is dat hij dunner is geworden. Het horloge is met zijn 12.2mm het dunste GPS Solar horloge ter wereld. Een ongekende prestatie, want tegelijkertijd is hij op technologisch gebied ook verder dan zijn voorganger.

Ben je een echte horlogeliefhebber en wil je als eerste in Nederland de nieuwe Seiko Astron GPS Solar 5X bekijken? Blijf dan lezen tot de laatste alinea, want daarin vertellen we hoe jij bij het zeer exclusieve pre-release event kunt zijn.

Nog sneller, nog preciezer

De technologische verbetering is mogelijk omdat ervoor gekozen is om ieder onderdeel van de GPS module opnieuw op de tekentafel te leggen. Door alle onderdelen aan te pakken, is Seiko er niet alleen in geslaagd om het horloge dunner te maken, maar ook om de GPS ontvangst te verbeteren. De Astron Solar 5X is sneller, nog intuïtiever en de kwaliteit van de Solar verbinding is verbeterd.

Dankzij deze verbetering kan de nieuwe Astron zich, met een druk op de knop, binnen drie seconden aanpassen van de tijd in Tokyo naar New York. Een tijdverschil van veertien uur dat binnen drie tellen tot op de seconde precies wordt aangepast.

Op tijd in alle tijdzones

Daarnaast kan de Seiko Astron 5X twee tijden laten zien. Handig wanneer jij je in een andere tijdzone bevindt en wilt weten hoe laat het thuis is. Met een druk op de knop wissel je tussen twee tijdzones. Dit gebeurt ongekend accuraat omdat het horloge twee keer per dag contact maakt met satellieten. Dit maakt de Seiko Astron zo veel meer dan alleen een schitterend horloge. De Astron Solar 5X is het ultieme uurwerk voor de moderne wereldreiziger.

Naast de verbeterde techniek heeft de Seiko Astron Solar 5X ook een nieuwe sluiting gekregen met een speciale fijnafstelling. Dit zorgt voor nog meer comfort en geeft je de mogelijkheid om je horloge net iets losser of juist strakker te dragen. Ideaal tijdens het reizen als je te maken krijgt met wisselende temperaturen. Bij warm weer kan je pols net wat dikker zijn en dan kan een kleine aanpassing een wereld van verschil maken.

Het ultieme horloge voor de moderne man

De nieuwe Astron legt de lat op gebied van techniek en comfort opnieuw weer een stukje hoger, maar ook visueel zijn er stappen gezet. Natuurlijk zie je ook bij de Astron Solar 5X direct de kenmerkende stijl van de Astron. Opnieuw vloeien techniek en stijl perfect samen. Seiko’s oog voor detail is ongekend en dat maakt dit horloge de perfecte metgezel voor de moderne man. Er worden geen concessies gedaan en dat voel je niet alleen, maar zie je ook.

Afhankelijk van je stijl en voorkeur kun je kiezen uit vier verschillende designs, waaronder een hele bijzondere limited edition. Hier worden er slechts tweeduizend van gemaakt en die zijn geïnspireerd door de supernova. Dit is wanneer een ster aan het einde van zijn leven komt en door een overvloed aan energie uit elkaar knalt. Begin 2019 verschijnen er nog twee varianten.

Voor meer informatie over de Seiko Astron 5X en de verschillen tussen de SSH001, SSH003, SSH006 (2.200 euro), de SSH007 (2.400 euro) en de SSH009 en de SSH011 (beiden 2.600 euro) kun je hier terecht op de website van Seiko.

Ga met ons mee naar het exclusieve Seiko pre-release event

De eerste vier designs van de Seiko Astron Solar 5X serie verschijnen in december en jij kunt daar als eerste bij zijn. Seiko organiseert namelijk een exclusief pre-release event in de Seiko Boutique in Amsterdam en daar wordt de nieuwe Astron voor het eerst getoond. Wil je dit unieke horloge zelf ervaren? Laat ons dan weten wat je van de nieuwe Astron vindt via [email protected] en wie weet zien we je in december.

Reageer op artikel:
Maak kans om het exclusieve pre-release evenement van de Seiko Astron Solar 5X bij te wonen
Sluiten