Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 12 feb 2019

Met deze seks-knop kun je je partner laten weten dat je er zin in hebt

Ze zeggen dat “sex sells” en het is dan ook niet zo gek dat seks in veel series iets is dat uitvoerig aan de orde komt. Vaak zie je echter in die series dat niet iedereen even behendig is in het maken van een soepele move, wat vaak voor behoorlijk wat ongemakkelijke situaties zorgt. Voor de kijkers natuurlijk leuk, maar als je in het echt ook niet zo “smooth” bent, is het wat minder grappig. Om mensen te helpen die wat minder makkelijk hun bedoelingen over kunnen brengen aan hun partner, heeft LoveSync een “handige” knop bedacht. Hiermee kun je gewoon met de druk van een knop aangeven dat je er zin in hebt.

Seks met de druk van een knop

Het systeem werkt met een set van twee knoppen, waarvan jij en je partner er één hebben. We gebruiken partner hier wat losjes, want je hoeft natuurlijk niet per se een vaste relatie te hebben om af en toe lol met elkaar te hebben. Als je voelt dat je wel in bent voor wat spanning kun je op je knop drukken en degene met de andere knop krijgt vervolgens hier een notificatie van. Gedurende 15 minuten heeft je partner vervolgens tijd om te reageren op je “aanbod” en als hij/zij dat niet doet is het gevoel waarschijnlijk niet wederzijds of is hij/zij misschien al in slaap gevallen (ofzo). Je kunt de tijd van het aanbod vergroten door meerdere keren op je knop te drukken en bij vijf keer wacht het ding 24 uur af of er een reactie komt.

LoveSync seks knop

Of toch niet

Mocht je partner wel in zijn voor een avontuurtje, kan hij/zij ook op zijn knop drukken en vervolgens krijg je een ronddraaiend lichtje te zien op je eigen knop. Dat is het teken dat er iets kan gebeuren en vervolgens is iedereen (hopelijk) happy. Natuurlijk kun je je ook bedenken nadat je op de knop hebt gedrukt en dat is geen probleem. Als je namelijk de knop vervolgens vier seconden weer indrukt, wordt alles weer geannuleerd.

LoveSync seks knop

Seks-knop tegen awkwardness

Volges LoveSync zou deze set knoppen je seksleven weer een boost moeten geven en zou het de romantiek binnen je relatie moeten vergroten. Daarnaast zouden de knoppen ook ongemakkelijke afwijzingen moeten voorkomen, maar daar hebben we eigenlijk wel onze twijfels over. Het lijkt ons dat geen reactie op je knop ook overkomt als een afwijzing. Daarnaast zou de knop misschien juist voor awkward situaties kunnen zorgen als bijvoorbeeld je kat hem erg spannend vindt en ermee aan de haal gaat.

Maar als je de knoppen wilt proberen, kun je een set scoren via Kickstarter voor 40 euro. Op het moment zijn al wat mensen die er heil in zien en wie weet dat het inderdaad geweldig gaat zijn voor je seksleven. Een ander bedrijf dat tech en seks aan de man probeert te brengen is KinkySdollS. Zij zijn weer bezig met seksrobot bordelen en hoewel dat misschien wat dubieus klinkt is het toch fijn om te weten dat niet alle robots je willen vernietigen.

Kickstarter

Reageer op artikel:
Met deze seks-knop kun je je partner laten weten dat je er zin in hebt
Sluiten