Zelfs seksspeeltjes zijn niet meer veilig voor AI-gedreven ChatGPT

Gadgets Mark Hofman 7 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

AI-assistenten in elektrische fietsen, Bard in je zoekmachine en ChatGPT in… jou? Chatbots met kunstmatige intelligentie zijn op steeds meer plekken te vinden. Het was dus slechts een kwestie van tijd voordat AI ook onze slaapkamers (lees: seksspeeltjes) zou overnemen.

Lovense, een bedrijf dat bekend staat om zijn op afstand bestuurbare seksspeeltjes, integreert net als menig ander bedrijf AI in zijn producten. ChatGPT gaat je persoonlijke avontuurtjes onder de lakens een stukje spannender maken. Maak kennis met de uiterst zwoele en sensuele Pleasure Companion.

De opwindende verhalen van ChatGPT

Lovense maakt dus seksspeeltjes die op afstand te besturen zijn via een iPhone of Android-apparaat. Het bedrijf maakt dit mogelijk door een toegewijde applicatie en die applicatie is nu voorzien van een nieuwe functie. Advanced Lovense ChatGPT Pleasure Companion is, naast een hele mond vol, het genot van de toekomst.

Waar het plezier doorgaans stopt bij het inbrengen van een dergelijk speeltje, gaat ChatGPT nog een stapje verder. De AI vertelt gebruikers, op basis van hun eigen voorkeuren, een pittig en zwoel verhaaltje. Middels deze weg kun je eindelijk van bil gaan met de persoon van je dromen of je bevinden in een pittige Western met een erotisch tintje.

Net als bij het reguliere gebruik van ChatGPT kun je de AI aansturen. Je laat in de app weten wat je voorkeuren zijn en in welke stijl je een verhaal wilt hebben, en voilà: je volgende opwindende avontuur begint.

ChatGPT neemt seksspeeltjes nu ook op speelse wijze over
Sexy (Afbeelding: Lovense)

AI neemt je seksspeeltjes over

De kracht van de Pleasure Companion-app is dat ChatGPT ook daadwerkelijk je seksspeeltje kan besturen. Het past het apparaat aan op basis van het verhaal. Dus als je rustig door een maïsveld galoppeert, zal het speeltje minder intens zijn dan wanneer je de lokale sheriff een schouderklopje geeft.

Hoewel ChatGPT als een afzonderlijke app voor veel mensen misschien niet de grote stap naar de toekomst is, laten producten als deze zien in welke stroomversnelling we ons bevinden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze elektrische fiets is voorzien van ChatGPT, maar wat heb je eraan?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen