Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn Digital 9 februari 2014

Seksspeeltjes spelen de hoofdrol in het nieuwe sociale netwerk Kiiroo

Wat een stel dutchies toch niet voor elkaar willen krijgen. Al die online sociale platformen zijn leuk, maar er mist iets. Maar wat? Oh ja, fysiek contact! Het zijn ideale platformen om op een grote afstand met elkaar contact te zoeken, maar soms wil je gewoon iemand vast houden. Of… ja, ehm, intiem zijn. Daarom hebben een stel Nederlanders een nieuw platform ontwikkeld waar twee apparaten de hoofdrol spelen. Kiiroo moet een sociaal netwerk worden waarmee je met behulp van seksspeeltjes de lange afstandsrelatie spannender maakt. De manier waarop je online met elkaar communiceert wordt in ieder geval flink veranderd. Kijk zelf maar:

Kiiroo biedt dus een seksspeeltje voor zowel de man als de vrouw. Maar belangrijk is dat het geen bedrijf is dat alleen sekspeeltjes verkoopt. Kiirroo moet net zoals Facebook een sociaal platform worden waarop je content kunt delen, berichten bij mensen kunt achterlaten, foto’s kunt uploaden en blogs kunt schrijven. Heb je een leuke online klik met iemand, dan kunnen jullie ervoor kiezen om er volwassen speelgoed bij te pakken zodat je ook ‘fysiek contact’ hebt.

 
De Nederlandse guys zijn druk bezig met de ontwikkeling en proberen hiervoor via Indiegogo honderdduizend dollar te verzamelen. Geloof jij in Kiiroo en heb je behoefte aan zo’n intiem sociaal netwerk dan kun je ze hier vanaf veertig euro helpen. Dan krijg je de Kiiroo OPue, de vrouwelijke vibrator, in juli 2014 thuisgestuurd. Het mannelijke seksspeeltje, de Kiiroo SVir kost honderdtwintig euro.

Reageer op artikel:
Seksspeeltjes spelen de hoofdrol in het nieuwe sociale netwerk Kiiroo
Sluiten