Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 23 mei 2018

Sennheiser maakt je strandklaar met deze workout oordopjes

Als je bezig bent met een workout of lekker aan het hardlopen bent, heb je uiteraard een lekkere beat nodig. En niks is vervelender dan dat je oordopjes dan niet lekker zitten of telkens uit je oren vallen. Speciaal voor actieve luisteraars heeft Sennheiser de CX Sports uitgebracht. Wat je ook doet, ze blijven goed zitten en uiteraard is ook aan de geluidskwaliteit gedacht. Het draait tenslotte toch om de muziek.

Perfecte pasvorm zonder los bungelend draad

Om ervoor te zorgen dat de CX Sports oordopjes goed op hun plek blijven zitten in je oren, komen ze met vier verschillende maten ergonomische opzetstukjes. Deze zorgen naast een perfecte pasvorm ook ervoor dat je gedurende je hele workout comfortabel kunt genieten van Eye of the Tiger. Daarnaast is er een speciale organiser voor het draad, zodat deze precies op de juiste lengte blijft. De bijbehorende clip zorgt ervoor dat je het draad ook nog stevig vast kunt maken aan je shirt.

Dual Bluetooth en aptX

Via Bluetooth 4.2 stream je je tunes naar de oordopjes en Qualcomm aptX low latency zorgt ervoor dat alles gesynchroniseerd blijft, mocht je bijvoorbeeld een video bekijken terwijl je sport op je hometrainer. Ook kun je twee apparaten tegelijkertijd via Bluetooth koppelen, zodat je kunt wisselen van audiobron.

Sennheiser CX Sports oordopjes

Zes uur aan luisterplezier

Met de afstandsbediening kun je verder het volume en de playback regelen en kun je telefoontjes aannemen, mocht je dat willen. De batterij zou goed moeten zijn voor zo’n zes uur aan luisterplezier en zou binnen 10 minuten weer genoeg opgeladen zijn voor een extra uur aan muziek. In totaal  zou het anderhalf uur duren om de dopjes helemaal op te laden.

Sennheiser CX Sports oordopjes

Als je al zin hebt om te beginnen met je workout, kun je de CX Sport oordopjes via de Sennheiser website bestellen voor 110 euro. Helaas bezorgen ze alleen in Amerika, maar in juni zouden de oordopjes wereldwijd beschikbaar moeten zijn. Onlangs kwam ook OnePlus opeens met oordopjes bij de lancering van de OnePlus 6. Met deze kun je ook nog babbelen, want ze komen met Google Assistant.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Digital Trends

Reageer op artikel:
Sennheiser maakt je strandklaar met deze workout oordopjes
Sluiten