SensorWake wekt je ‘s ochtends niet met geluid, maar met heerlijke geuren

Lange tijd maakten wekkers alleen maar een verschrikkelijke bak herrie om je wakker te maken. Later kwam de radiowekker – al een stuk vriendelijker – en wéér later ‘wake-up lights’. Binnenkort verschijnen er zelfs wekkers met gericht geluid, zodat je partner niet gestoord wordt tijdens het slapen. Deze SensorWake zien we echter ook wel zitten: dit apparaat wekt je met heerlijke geuren!

SensorWake

Op de ingestelde tijd begint de SensorWake een intense, heerlijke geur te verspreiden waardoor je geleidelijk wakker wordt. Pepermunt, thee, perzik, chocolade of (onze favoriet!) een verse espressogeur!

Het lijkt ons een zéér prettige manier om gewekt te worden. Het addertje onder het gras is natuurlijk dat de SensorWake werkt met speciale cassettes. Een geurtje gaat twee maanden mee, waarna de cassette vervangen moet worden. Deze kun je nabestellen, maar een prijs is nog niet bekendgemaakt. In tegenstelling tot een normale wekker moet je de SensorWake dus bijvullen…

Mocht je verkouden zijn, en een verstopte neus hebben, dan zit er overigens ook een normale wekker in de SensorWake verwerkt, als back-up. Je bestelt een geurwekker voor tachtig euro op Kickstarter. Het streefbedrag is al ruimschoots gehaald, waarschijnlijk wordt SensorWake in november verzonden.

Reageer op artikel:
SensorWake wekt je ‘s ochtends niet met geluid, maar met heerlijke geuren
Sluiten