Deze series en films verdwijnen deze week van Netflix

Het is weer zover, er verdwijnen een aantal titels van Netflix. De belangrijkste titels van deze week zetten wij speciaal voor jou op een rijtje.

Het is natuurlijk erg vervelend als een serie of film die op je watchlist staat verdwijnt. Om je dat gevoel te besparen zetten wij ze hier nu neer, zodat je ze toch nog op tijd kunt zien. Gelukkig zijn het deze week alleen maar films, zodat je niet ergens midden in serie haast moet maken. Vooral bij lange series kan dat heel erg frustrerend zijn.

Mission Impossible – Fallout verdwijnt van Netflix

Op 4 december verdwijnen er drie titels waaronder een vrij grote: Mission Impossible – Fallout kun je dus vrijdag voor het laatst zien. Daarnaast zullen ook Dophin Kick en The Best of Enemies Netflix verlaten, blijkt uit berichtgeving van Streamwijzer.

Het lijkt alsof Netflix rekening heeft gehouden met Sinterklaas, want op 5 december verdwijnt er helemaal niets. Zondag is het wel raak voor twee titels: The Bye Bye Man en The Secret, zal je voorlopig niet meer kunnen zien op de streamingdienst.

7 december bijltjesdag

Maar dan wordt het bijltjesdag op Netflix. Op 7 december verdwijnen er maar liefst zeven titels. Gelukkig zijn het niet de grootste namen, maar Bridget Jones’s Baby is natuurlijk wel een echte guilty pleassure. Wil je weten welke precies verdwijnen op deze dag, dat zie je in het lijstje hieronder.

  • Bridget Jones’s Baby
  • Jaane Tu… Ya Jaane Na
  • Lagaan
  • Mumbai Diaries
  • Peepli Live
  • Taare Zameen Par
  • Trolls

Afgelopen week verdwenen ook al een aantal grote titels van Netflix. Zo zie je Lord of the Rings voorlopig niet meer terug op de streamingdienst. Wil je weten wat er nog meer is verdwenen, lees dan dit artikel. Gelukkig komt er ook genoeg terug. Als je wil weten welke nieuwe titels je kunt verwachten, dan zie je dat hier.

Reageer op artikel:
Deze series en films verdwijnen deze week van Netflix
Sluiten