Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 8 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Sex Education seizoen 2 trailer toont een hoop akwardness

De een jaar geleden verschenen serie Sex Education bleek zo’n grote hit te zijn, dat Netflix besloot om een tweede seizoen te maken. Waar fans van sommige andere series jarenlang moeten wachten op nieuwe afleveringen is Sex Education volgende week alweer te zien.

Het tweede seizoen zal op 17 januari aan het Netflix aanbod toegevoegd worden en zoals verwacht gaat het weer een erg ongemakkelijk (maar daardoor ook hilarisch) avontuur worden. Mocht jij alvast een voorproefje willen zien dan kun je hieronder genieten van de recente trailer die onlangs is verschenen.

Trailer voor tweede seizoen Sex Education

In de onderstaande video zien we weer een hoop bekende elementen terug. Al blijkt er ook het een en ander veranderd te zijn in de wereld van Sex Education. Zo impliceert de trailer dat niet alleen Otis en Olga, maar ook hun ouders samen aan het experimenteren zijn:

Een van de dingen die onveranderd blijkt te zijn is dat Otis nog steeds een vraagbaak is als het gaat om seksuele problemen. Dit terwijl hij zelf ook nog steeds nodige onzekerheden op dit gebied ervaart. Een ander personage dat terugkeert is Eric, die moet kiezen tussen een Franse verleiding en een oude liefde. De serie zou echter niet compleet zijn zonder Maeve, die in het tweede Sex Education seizoen (gelukkig) wederom met Otis in zee gaat. Dan is er nog Mr. Groff, die grote moeite heeft om alle hitsige leerlingen in toom te kunnen houden.

Meer Netflix series

Zoals verwacht heeft Netflix naast Sex Education ook nog enkele andere series op de planning staan, waaronder een nieuw seizoen van Breaking Bad spin-off Better Call Saul. Dit zal vanaf 20 februari op de streamingdienst te zien zijn.

Mocht jij willen weten wat er allemaal nog meer uit gaat komen dan raden we je aan dit overzicht met Netflix series voor 2020 te bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sex Education seizoen 2 trailer toont een hoop akwardness
Sluiten