Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 26 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Netflix komt met releasedatum voor tweede seizoen Sex Education

Begin dit jaar verscheen Sex Education en het was direct een grote hit. Het was dan ook al vrij snel duidelijk dat een tweede seizoen niet uit kon blijven. De vraag was alleen wanneer de nieuwe afleveringen van deze populaire Netflix serie nou precies zouden verschijnen.

Gelukkig is onlangs via Twitter bekendgemaakt dat de avonturen van Otis Milburn in januari volgend jaar weer verder zullen gaan. Het tweede Sex Education seizoen staat namelijk gepland om op 17 januari 2020 online te komen.

Tweede seizoen Sex Education verschijnt op 17 januari

Het verhaal achter Sex Education draait om de eerdergenoemde Otis, wiens moeder een sekstherapeute is. Ondanks dat hij zelf nog onervaren op het gebied van seks en relaties is besluit hij om samen met een klasgenoot een sekstherapie-praktijk te beginnen waarin ze hun medeleerlingen van seksadvies voorzien.

In het tweede seizoen heeft Otis een vriendin, die hem flink wat seksuele driften bezorgt. Deze zal hij echter een beetje moeten leren beheersen, wil hij de relatie doen slagen. Tevens blijkt er sprake te zijn van een chlamydia uitbraak, waardoor de behoefte aan seksuele voorlichting nóg groter wordt.

De hoofdrollen zullen o.a. weer vertolkt worden door Gillian Anderson, Asa Butterfield, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Emma Mackey en Kedar Williams-Stirling.

Meer Netflix

Naast Sex Education zijn er ook andere populaire Netflix series waarvan in 2020 een nieuw seizoen verschijnt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan La Casa de Papel, Fargo en The Society. Ook van de populaire Belgisch-Nederlandse serie Undercover zullen volgend jaar nieuwe afleveringen online komen.

Het derde seizoen van de populaire crimeserie Mindhunter blijkt echter nog even op zich te laten wachten. Er zijn zelfs mensen die vrezen dat de nieuwe afleveringen pas in 2022 zullen verschijnen.

De laatste Netflix nieuwtjes zijn te lezen op onze Netflix overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix komt met releasedatum voor tweede seizoen Sex Education
Sluiten