Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 2 feb 2018

Maak kennis met het verhaal van Shadow of the Colossus

Volgende week ligt hij eindelijk in de winkel: de PlayStation 4-remaster van de klassieker Shadow of the Colossus. Onlangs schreven we nog deze review, waarin we duidelijk maakten dat de game wat ons betreft een absolute must-have is. En nu de game bijna uit is, hij is vanaf 6 februari te koop, komt PlayStation nog met een fijne nieuwe trailer.

Shadow of the Colossus Story Trailer

Het gaat daarbij om de zogenaamde storytrailer van de game. Een verhaal dat overigens niet wordt verteld, maar je echt in de game moet gaan beleven. De onderstaande trailer raakt wat dat betreft de juiste snaar. Geen brallende Amerikanen die je gaan vertellen wat je precies in de game kunt beleven, maar mooie beelden onder de begeleiding van minstens even mooie muziek. Of je daarna iets snapt van het verhaal, dat is het tweede.

Mocht het bovenstaande niet veel duidelijk maken, dan wil ik wel in het kort vertellen waar de game overgaat. Jij bent een jonge vent die te maken heeft met zijn geliefde die overleden is. Je hoort echter van een mysterieus land, waar enorme Colossi rondlopen. Wie het lukt om al die Colossi te verslaan, creeert daarmee de mogelijkheid om iemand weer tot leven te wekken. Dus ga je op je paard op pad op zoek naar dit land. Maar daar blijkt al snel dat er meer zit achter de legende dan dat je in eerste instantie dacht.

beste ps4 games

Shadow of the Colossus is een game die in eerste instantie op de PlayStation 2 verscheen. Daarna kreeg de game een relatief simpele port op de PlayStation 3. En nu heb je dus mooie remaster, die redelijk alles uit de PlayStation 4 haalt. Wil je meer lezen over gaming? Dan verwijzen we je graag naar onze speciale gamingpagina, waarin we dagelijks je op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Maak kennis met het verhaal van Shadow of the Colossus
Sluiten