Shadow of the Tomb Raider naar de Xbox Game Pass

Onlangs schreef ik een artikel over de Xbox Game Pass en waarom die service eigenlijk best wel de moeite waard is. Zo krijg je de nieuwe exclusieve games van Microsoft eigenlijk op het moment dat ze uitkomen en zijn er daarnaast ook een hoop andere titels om mee los te gaan. Vanaf vandaag is daar met Shadow of the Tomb Raider één van de beste games van 2018 er bij gekomen.

Shadow of the Tomb Raider naar de Xbox Game Pass

Shadow of the Tomb Raider is het derde deel uit de Tomb Raider-trilogie, waarbij Lara Croft afreist naar Midden- en Zuid-Amerika. Daar neemt ze het op tegen een kwade organisatie en krijgt ze tegelijkertijd te maken met verschillende mythes. Het is een game waarbij je moet afrekenen met vijanden, maar waarbij je ook in tombes diverse puzzels moet oplossen. En dan heb ik het nog niet gehad over het klimmen en klauteren dat in de game te vinden is. Een review van Shadow of the Tomb Raider kun je hier vinden.

Shadow of the Tomb Raider

Naast Shadow of the Tomb Raider worden ook games als The Walking Dead: The Complete First Season en Pumped BMX Pro toegevoegd. Volgende week krijg je De Blob (die zijn oorsprong vond als een project van Nederlandse studenten) en verschijnt ook Crackdown 3, die gelijk via de service beschikbaar is. En dat is nog niet alles voor deze maand. Op 21 februari verschijnt ook nog de game Batman: Return to Arkham, die zeer zeker de moeite waard is.

Nu wil ik geen reclamepraatje houden, maar als je een Xbox One hebt voor de exclusieve games, dan is de Xbox Game Pass eigenlijk een must, omdat je er gewoon veel voordeel uithaalt. De andere gratis games kun je dan zien als een mooi extraatje. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Shadow of the Tomb Raider naar de Xbox Game Pass
Sluiten