Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 21 jan 2019

Nieuwe DC’s Shazam trailer overladen met humor en actie

Warner Bros. komt in de eerste helft van 2019 met de gloednieuwe DC film Shazam. In eerdere trailers konden we zien dat deze held het iets minder serieus aanpakt als Batman, Aquaman en Wonder Woman. Een nieuwe richting voor een DC film, wat we misschien nog wel kunnen gebruiken ook. Producent Warner Bros. komt vandaag met een korte, nieuwe, trailer om de hype wat omhoog te helpen. En eerlijk is eerlijk: met een volle minuut aan actie en humor, lukt ze dat meer dan prima!

DC’s Shazam trailer overladen met humor en actie

Als het op DC films aankomt is er weinig te klagen op het moment. Na een aantal grote flops als Batman versus Superman, Suicide Squad en Justice League, lijkt het zijn geheime recept gevonden te hebben. Wonder Woman scoorde meer dan prima en Aquaman lijkt volle bak af te vliegen op een record. Die laatste film wist onlangs meer geld om te zetten dan DC’s een na meest succesvolle film The Dark Knight. Het gaat dus de goede kant om met de Warner Bros. varianten van DC verhalen.

Echter lijkt de producent met Shazam een andere kant op te gaan. Waar eerdere films toch een vrij serieuze noot met zich meedroegen, lijkt Shazam vol te zitten met humor. Het is nog maar de vraag of dit een weg is welke Warner Bros. in moet slaan, maar tot nu toe geven de beelden een goede indruk. Net zoals de nieuwste trailer die Warner Bros. op dit moment naar buiten heeft gebracht. Het moet overduidelijk de hype rondom de film omhoog helpen en doet dat door een kleine minuut aan keiharde humor en actie te tonen.

Benieuwd waarom we redelijk enthousiast zijn over deze nieuwe DC film? Check dan onderstaande trailer!

DC’s Shazam is in Amerika vanaf 5 april 2019 te checken en zal in Nederland een dag eerder te zien zijn!

Reageer op artikel:
Nieuwe DC’s Shazam trailer overladen met humor en actie
Sluiten