Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 12 mrt 2018

Met deze iPhone case heb je altijd verschillende cameralenzen bij je

Als je een iPhone koopt, krijg je een smartphone camera met een o twee lenzen om je foto’s mee te maken. Soms is dat echter niet genoeg om verschillende effecten te bereiken en heb je toch meer nodig. Je hebt aan de andere kant ook niet echt zin om met verschillende lenzen rond te lopen. De ShiftCam 2.0 is ideaal voor als je altijd verschillende lenzen bij je wilt hebben. Het is een iPhone case, waar ze al in zitten.

Lenzen schuiven

In totaal kun je spelen met twaalf verschillende lenzen. In de case voor de iPhone 7  Plus, 8 Plus en iPhone X zitten zes lenzen geïncorporeerd en bij de iPhone 7 en iPhone 8 case passen er vier in de case. De lenzen zitten onder je smartphonecamera op een rijtje geregeld en om ze te gebruiken, schuif je ze voor je smartphone camera. Op deze manier kun je makkelijk van lens switchen. De Plus modellen en iPhone X hebben een dubbele camera en je schuift dan ook meteen twee lenzen over de camera lenzen.

Shiftcam 2.0 iPhone case

Pro set

We zeiden net dat je in totaal kunt spelen met twaalf lenzen en er zijn inderdaad ook nog zes andere lenzen die je met de case kunt gebruiken. Als eerste is er een speciale lens voor je selfies, welke ervoor zorgt dat je groothoekfoto’s kunt maken. Daarnaast is er nog een set van 5 Pro lenzen. De Pro set betaat uit een 180 graden fisheye lens, een 120 graden groothoeklens, een 2x telefotolens, een 10x macrolens en een 20x macrolens.

ShiftCam 2.0 case bestellen

ShiftCam 2.0 kun je bestellen via Kickstarter en je hoeft je gelukkig geen zorgen te maken, dat het investeringsdoel niet wordt bereikt. Op het moment heeft het project ruim 63 duizend euro opgehaald van het 10.368 euro doel. Dat zit in ieder geval dus goed. Voor 39 euro krijg je een case voor je iPhone inclusief de selfielens en de 6-in-1 standaard lenzenset. Daarnaast krijg je er ook nog een magnetisch kapje voor de standaard set. Als je de Pro lenzen er ook bij wilt, kost dat je 124 euro.

Met zoveel lenzen is het tijd om lekker creatief aan de slag te gaan met je foto’s. Niet zoals deze Instagram shots, die we blijkbaar allemaal maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Kickstart

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Met deze iPhone case heb je altijd verschillende cameralenzen bij je
Sluiten