Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 nov 2017

Shin Megami Tensei V komt naar de Nintendo Switch

De Nintendo Switch heeft een uitstekend eerste jaar achter de rug. Er zijn heel wat toffe games voor uitgekomen en bovendien is het goed om te zien dat steeds meer ontwikkelaars games voor het platform uitbrengen. De nieuwste die aan dat rijtje toegevoegd mag worden in Shin Megami Tensei V.

Shin Megami Tensei V komt naar Nintendo Switch

Nu is dit geen game waarvoor men in Nederland speciaal voor naar de winkel rent. Maar als je iets hebt met Japanse games, dan heeft de Shin Megami Tensei-reeks zich lang en breed bewezen. Het zijn Japanse RPG’s, waarbij het moderne gemixt wordt met fantasy in een fijn JRPG-jasje.

We weten nog niet heel erg veel over Shin Megami Tensei V. We weten dat het zich afspeelt in het moderne Tokio, met hier en daar een twist. Zo zien we in de onderstaande afbeelding een treinstation van de NR-lines, terwijl het in het echte Tokio de JR-lines, Japanese Railways, betreft.

Naast deze afbeeldingen, is er ook een gloednieuwe trailer. Bekijk deze hieronder.

Shin Megami Tensei V moet ergens volgend jaar op de Nintendo Switch uitkomen. Verdere details over de game verwachten we begin volgend jaar. Tot slot hebben we nog een paar screenshots van de game.

Shin Megami Tensei V Screenshots

Shin Megami Tensei V

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan zeker onze speciale gamingpagina.

Reageer op artikel:
Shin Megami Tensei V komt naar de Nintendo Switch
Sluiten