Daniel Koster
Daniel Koster 14 feb 2017

Slimme vrijgezel ontwikkelt datingapp waarbij ‘ie de enige beschikbare man is

Het is vandaag Valentijnsdag. Dat is vooral voor de (happy) single een confronterende dag. Al die stelletjes die romantisch met elkaar uit eten gaan en jij zit daar maar alleen op de bank. Het grijpen naar een fles drank of Tinder is dan ook weer zo cliché. Deze datingapp is véél nicer!

datingapp

Kwaliteit boven kwantiteit

En dan niet elke datingapp, maar deze datingapp. Shinder is de naam, en wij vinden ‘m briljant. De app is op Tinder gebaseerd. Een app die iedereen bekend in de oren klinkt, of je ‘m nou gebruikt of niet. Maar er is een wezenlijk verschil.

Zoals het logo van de app al zegt ligt de focus niet op kwantiteit, maar op kwaliteit. Dat wordt wel heel letterlijk genomen. Shed Simove, de ontwikkelaar van de app, heeft er namelijk voor gekozen slechts één mannelijke gebruiker tot de datingapp toe te laten.

datingapp

Shed + Tinder = Shinder

Je hebt het al goed geraden: Shed Simove is de enige mannelijke gebruiker die op Shinder actief is. Vrouwen, daar mogen zich zoveel van inschrijven als ze willen. Briljant, toch? Verder werkt de app trouwens volgens het Tinder-principe. Swipen de man en de vrouw naar rechts (of kiezen ze in dit geval voor het hartje), dan is het een match.

Dat gaat Shed Simove goed af. Hij heeft nu al meer dan honderd matches. Vrouwen kunnen dit idee dus wel waarderen. En dat gaat ook voor zijn andere ideeën op, gokken wij. De lolbroek heeft bijvoorbeeld ook ‘What Every Man Thinks About Apart From Sex’ geschreven. Een boek dat uit tweehonderd lege bladzijden bestaat. Held!

Datingapp proberen?

Je kunt je trouwens wel als man inschrijven op het medium, maar zult dan enkel Shed tegenkomen. Deel jij bij Shed een hartje uit, dan krijg je het bericht te zien dat Shed op dit moment heteroseksueel is. Wil jij als vrouw voor kwantiteit gaan? Dan kun je de app via deze website gebruiken.

Wel fan van Valentijnsdag en/of wel een Valentijnsdate? Dan kun je nog even scoren met deze Valentijnscadeaus. Net op tijd!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Slimme vrijgezel ontwikkelt datingapp waarbij ‘ie de enige beschikbare man is
Sluiten