Sam Dille
Sam Dille Gadgets 14 nov 2020

Shower Power: een innovatieve douchespeaker op waterkracht

Onder de douche met muziek is een perfect relaxmoment. Het is de ideale plek om na te denken of even weg te dromen. Met de Shower Power van Ampere wordt dit nog aangenamer.

Vaak zorgt het harde geluid van stromend water ervoor dat je je speaker of mobiel een stuk slechter hoort. Om dit probleem uit de wereld te helpen heeft Ampere de ‘Shower Power’-hydroluidsspeaker op de markt gebracht. Dit is een speaker die je makkelijk op de douchekop geplaatst kan worden.

Shower Power: en luidspreker op waterstroming

De ‘Shower power’-luidspreker is, doordat je hem tussen de slang en de douchekop plaatst, in directe verbinding met de waterleidingen. Als je de douche aanzet gaat de speaker automatisch aan. Dit komt doordat de waterdichte speaker een interne waaier heeft, die waterstromingen omzet in energie. Deze energie zorgt ervoor dat de batterij wordt opgeladen. Met deze opgeladen batterij kan de speaker wel 16 uur onafgebroken gebruikt worden.

De Shower Power heeft een bluetooth verbinding, waardoor je makkelijk nummers kan streamen. Bij deze unieke speaker krijg je als gebruiker een waterdichte afstandsbediening, waardoor je niet je mobiel hoeft nat te maken om de speaker te kunnen bedienen. En alsof dit allemaal niet genoeg is: de speaker heeft ook een interne versterker, waardoor de muziek makkelijk door de hele badkamer te horen is.

De Shower Power is Milieuvriendelijk

De speaker is niet alleen heel gebruiksvriendelijk, hij is ook nog eens milieuvriendelijk. De Shower Power bestaat namelijk uit gerecycled plastic en vanaf dit jaar streeft Ampere ernaar om ook haar verpakkingen plasticvrij te maken.

De speaker is dus een musthave voor de douche-dj’s onder ons. Gelukkig is de speaker te koop voor een mooi prijsje. De speaker kost 59 euro en is via Kickstarter verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Met de Shower Power creëer jij een feest in je eigen badkamer!

Liever droog blijven?

Ben jij niet zo van muziek luisteren tijdens het douchen. Lees hier dan meer over de meest (on)opvallende bluetooth-speakers van AliExpress.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Shower Power: een innovatieve douchespeaker op waterkracht
Sluiten