Jelle van Es
Jelle van Es Tech 19 jul 2019

Netflix komt vandaag met La Casa de Papel seizoen 3: Sierd de Vos stoomt je klaar!

Vandaag is een mooie dag. Want vanaf vandaag kun je op Netflix losgaan met het derde seizoen van La Casa De Papel. De Spaanse serie is één van de grote hits op Netflix en komt uit op het moment dat je Stranger Things misschien net hebt afgekeken. Het is echter alweer een tijdje geleden dat het tweede seizoen verschenen is. En misschien ben je de draad wel kwijt. Dan is er gelukkig Netflix Nederland, die de hulp heeft ingeroepen van de voetbalcommentator Sier de Vos. Naast zijn bekende uitspraken en het feit dat hij straks commentaar geeft in FIFA 20, is het ook de man die graag vertelt over wat je allemaal in Spanje kunt doen.

Sierd de Vos vat La Casa De Papel samen

Vanuit zijn commentaarhok geeft Sierd de Vos een samenvatting van wat er de afgelopen twee seizoen in La Casa De Papel is gebeurd. In zo’n zes minuten ben je weer helemaal bij en krijg je tegelijkertijd ook een paar mooie Spanje-anekdotes, zoals we dat van Sierd gewend zijn. Uiteraard zit deze samenvatting vol MET SPOILERS van de eerste twee seizoen. Mocht je nog niet zijn begonnen met het kijken van de serie, dan is het verstandig om deze video volledig te negeren en weer door te gaan met waar je mee bezig was.

Het is niet voor het eerst dat Netflix Nederland een bekende Nederlander gebruikt om een serie samen te vatten. Voor de release van Stranger Things 3 werd er bijvoorbeeld samengewerkt met Henny Huisman, die in een ware stijl van de jaren tachtig terugkeek op wat de eerste twee seizoen bracht. Mocht je vandaag lekker vrij zijn of in het weekend nog geen plannen hebben, dan kun je vanaf vandaag dus los gaan met La Casa De Papel Part 3. Wil je meer lezen over Netflix? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix komt vandaag met La Casa de Papel seizoen 3: Sierd de Vos stoomt je klaar!
Sluiten