Jelle van Es
Jelle van Es Games 23 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Overwatch: nieuwe held onthuld in gloednieuwe trailer

Inmiddels is de game Overwatch alweer een paar jaar oud. Hoewel het grootste succes achter ons ligt, is de game nog altijd populair. En dat heeft een simpele reden: de game doet gewoon erg goed wat het moet doen. Mocht je de game nog altijd spelen, dan is het goed om te weten d at je binnenkort aan de slag kunt gaan met een nieuwe held genaamd Sigma.

Sigma komt naar Overwatch

Zoals wel vaker met de onthulling van verschillende helden in Overwatch heeft ontwikkelaar Blizzard in de periode naar de onthulling toe flink lopen teasen. Maar nu is er de video uitgegeven die ons een blik geeft op het achtergrondverhaal van Sigma in Overwatch. Bekijk die trailer hieronder.

Sigma is alweer de 31e held die wordt toegevoegd aan Overwatch en daarmee laat de ontwikkelaar perfect zien hoe je een game een flinke tijd na de release nog altijd actueel maakt. Sigma is een badguy, die eigenlijk al een tikkie gestoord was. Maar door een experiment met een zwart gat is zijn gemoedstoestand er eigenlijk alleen maar op achteruit gegaan. Niet iemand die je dus snel gezellig op de koffie zal gaan vragen. Naast de onthulling van hem in de game weten we eigenlijk nog weinig over hem. Qua gameplaymogelijkheden lijkt hij te kunnen gaan spelen met de zwaartekracht, maar hoe dat precies werkt sis nog even afwachten. Ook weten we nog niet wanneer we hem in de game kunnen verwachten. De vorige keer dat er een nieuwe held werd onthuld duurde het ongeveer een maand voordat je daadwerkelijk met hem kont spelen.

Mocht je na dit nieuws zin hebben om weer met Overwatch aan de slag te gaan, dan is het goed om te weten dat je nu kunt genieten van het Summer Games-evenement in de game. Daarmee kun je speciale games spelen en zijn er speciale outfits te scoren. Heb je de game nog niet? Dan kun je hem hier scoren. Wil je meer lezen over de game? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Overwatch: nieuwe held onthuld in gloednieuwe trailer
Sluiten