SIMBA BLUE: slim zonnebed laadt je smartphone op en houdt je drankjes koel

SIMBA Sleep heeft in samenwerking met Blue Marlin Ibiza een wel heel bijzonder zonnebed onthuld: de SIMBA BLUE. Het prijzige hebbeding brengt technologie en comfort op een luxe manier samen.

SIMBA Sleep introduceert slim zonnebed

We zijn natuurlijk fan van innovatieve gadgets en hebbedingetjes, maar tegelijkertijd willen we soms ook gewoon lekker even in de zon liggen. Waarschijnlijk gebruik je daar nu gewoon een handdoek of een matje voor.

SIMBA SLEEP SIMBA BLUE

Binnenkort kun je daar verandering in brengen met de SIMBA BLUE. SIMBA Sleep en Blue Marlin Ibiza hebben daarmee naar eigen zeggen ‘s werelds meest geavanceerde Sun Lounger onthuld. SIMBA Sleep ken je misschien wel van hun matrassen.

Het slaapmerk benadert de markt met een innovatieve insteek. Technologische snufjes worden gecombineerd met ouderwetse ambachtelijkheid. Het resultaat is dus de SIMBA BLUE, een slim zonnebed.

SIMBA SLEEP SIMBA BLUE

Wat maakt de SIMBA BLUE zo slim?

Maar wat maakt dit zonnebed zo slim? Dat vroegen wij ons ook af, maar gelukkig heeft het merk dat netjes op een rijtje gezet. Een gemotoriseerde rotatie-functie zorgt ervoor dat je altijd goed zit. In de hoofdsteun zit een gezichtsmistsysteem ingebouwd, verrijkt met rozenwater en bamboe.

Ook aan het strand wil je natuurlijk online blijven. Gelukkig komt dat helemaal goed met de SIMBA BLUE. Het slimme zonnebed heeft namelijk een ingebouwde Wi-Fi hotspot en kan middels een zonnepaneeltje je telefoon opladen.

SIMBA SLEEP SIMBA BLUE

Je drankjes blijven koel dankzij de ingebouwde drankkoeler. Ook ‘s avonds kun je lekker blijven liggen. De SIMBA BLUE heeft namelijk een parasolsysteem met ingebouwde LED-verlichting. Ondertussen worden je UV-straling en vitamine D automatisch bijgehouden.

SIMBA SLEEP SIMBA BLUE

Op het gebied van zonnebedden is dit dus de absolute top. Daardoor hangt er helaas ook een prijskaartje aan waar je u tegen zegt. Voor 51.300 euro kun je namelijk een SIMBA BLUE aanschaffen. Voorlopig blijven we maar gewoon verlekkerd naar de foto’s staren…

Is je budget voor de komende zomer toch iets kleiner? Check dan deze must-have mok voor op het strand, of schaf deze slimme bikini aan. Voor de heren zetten we hier nog wat ideale zomergadgets op een rijtje.

Reageer op artikel:
SIMBA BLUE: slim zonnebed laadt je smartphone op en houdt je drankjes koel
Sluiten