Daniel Koster
Daniel Koster 16 mei 2016

Simpele doch bijzondere manier laat je hallucineren zonder drugs

Het is van diverse mensen bekend dat ze af en toe LSD nemen om te hallucineren. Je kunt denken aan Steve Jobs of Theo Maassen. Maar ja, niet iedereen is er aan toe om een middel naar binnen te gooien waardoor je zaken gaat zien. Het gevoel dat je daardoor de controle over jezelf een tijdje verliest is voor velen onprettig te noemen. Gelukkig zijn er andere manieren, zoals deze video die je binnen twee minuten een korte tijd laat trippen. Nu zijn we een andere manier tegen het lijf gelopen waar je flink van gaat hallucineren zonder drugs!

Hallucineren zonder drugs

Yes, we hebben een bijzondere manier gevonden om je te laten hallucineren zonder dat je daar allerlei middelen voor hoeft te gebruiken. Dit kun je door middel van het ‘Ganzfeld effect’. Met een aantal simpele huishoudelijke apparaten ga jij allerlei gave dingen zien. Dat werkt als volgt. Pak een wit vel papier erbij en knip ‘m in de vorm van een masker dat de gehele bovenste helft van je gezicht bedekt. Deze kun je door middel van elastiekjes aan je hoofd bevestigen. Dat is het enige dat je hoeft te doen. Het duurt echter wel even voordat je gaat hallucineren, een minuut of tien minimaal. We raden je dus wel aan om er comfortabel bij te gaan zitten! Ook helpt het om oordoppen in te doen die extern geluid afschermen. Zo kun je jezelf beter verliezen in het moment. Vind je het ietwat vaag nog allemaal? Dan helpen deze guys je verder:

We hebben zelf nog niet de tijd gehad om het uit te proberen, maar horen er goede verhalen over. Zo zouden mensen op deze manier de vreemdste dingen hebben gezien. En natuurlijk is het daarbij fijn dat je de trip meteen kunt beëindigen door het witte masker af te zetten. Ga jij de uitdaging aan? Dan horen we graag van je of het werkte en zo ja, hoe het was. Wij vinden het altijd gaaf om onszelf uit te dagen en onze geesten te verruimen. Dat dat kan zonder allerlei rotzooi naar binnen te gooien is toch gaaf?!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Simpele doch bijzondere manier laat je hallucineren zonder drugs
Sluiten