Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 20 nov 2017

7 briljante Sinterklaas schoencadeautjes onder de 10 euro ?

Sinterklaas en zijn Pieterbazen zijn weer in het land. De tijd van chocoladeletters, pepernoten, gedichten, surprises en cadeaus in je schoen. Leuk om te krijgen, leuk om te geven. Alleen dat proces van het juiste cadeau vinden is zo’n gedoe. Om je te helpen zijn dit onze Sinterklaascadeau tips onder de tien euro. De ultieme schoencadeautjes?

Ben je mal

Chocoladeletters zijn chill. Ken jij iemand die echter nooit de smaak vindt die hij of zij prefereert? Dan is deze siliconen mal een uitkomst. Zo maak je gewoon je eigen. Let op! Deze mal komt alleen in de letters: D, G, J, K, L, M, P, R, S en W. Voor 4,95 euro ligt-ie morgen bij je in huis.

Bier drinken nóg leuker

Biertjes openen was nog nooit zo’n feest! Met de Cap Zappa Flesopener schiet je je bierdop weg door de trekker over te halen. Bier en richten gaan misschien niet heel goed samen, maar lachen is het zeker. Voor 8,95 euro wordt biertjes openen een (nog) groter feest.

Waar zijn mijn sleutels?

Iedereen heeft wel iemand in zijn vriendengroep die altijd zijn sleutels kwijt is. Met de ThumbsUp Whistle Sleutelvinder is dat verleden tijd. Het enige dat je hoeft te doen als je je sleutels kwijt bent is fluiten. De Whistle zal terug fluiten en licht gaan geven. Ideaal toch? En dat voor 6,95 euro. Koopje!

Lekker badderen

Niet iedereen is dol op in bad gaan. Waarom is ons een raadsel. Helemaal als je ondertussen met een waterpistool op eendjes kunt schieten voor 9,95 euro. Nu nog wat discolampen en wat kermismuziek en de experience is compleet.

Niet voor de poes

Ok, strikt genomen is Sinterklaas een feest voor mensen. Maar dit speeltje kunnen we je niet onthouden. Als wij een hond zouden tegenkomen met de Pimp Chew Toy in zijn bek, dan zou onze dag meteen goed zijn. Maak jezelf, je hond en een ander blij voor 7,95 euro.

Plasje wagen

‘s Nachts naar de wc moeten is arelaxed. Eerst je warme bed uit en vervolgens de lichten aan. Je slaap verdwijnt zo als sneeuw voor de zon. Gelukkig is er nu JonnyGlow. Je plakt deze glow in the dark-strips aan je wc bril. Binnen vijftien minuten zijn ze opgeladen en geven ze tien uur licht. Halleluja! De strips zijn wel één euro boven budget maar dan heb je ook wat. Je moet wat over hebben voor je schoencadeautjes ??.

Inpakken en wegwezen

Sinterklaas gadgets moeten uiteraard worden ingepakt. Dit cadeaupapier is baas. Aan de buitenkant ziet het er normaal uit, maar aan de binnenkant schuilt een geheim. Let wel op met kinderen in de buurt. Voor 8,30 euro pak jij je cadeaus in zonder stijl en klasse. Komt in mannen en vrouwenvorm.

Sinterklaas gadgets

We hopen dat we je met deze Sinterklaas gadgets inspiratie hebben kunnen geven. Op zoek naar iets anders? Dan kun je altijd nog kijken naar de meest bizarre producten van de Lidl, Action, Aldi en Flying Tiger.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
7 briljante Sinterklaas schoencadeautjes onder de 10 euro ?
Sluiten