All I WANT For Christmas: win de Skagen Connected Hybrid horloge

Het is bijna kerst en dat betekent maar één ding: tijd voor All I WANT For Christmas! Wij willen natuurlijk niets liever dan dat jij prachtige kerstcadeaus onder de boom krijgt. Daarom geven wij vandaag een smartwatch weg: de Skagen Connected Hybrid t.w.v. 219 euro.

Win de SKAGEN Connected Hybrid watch

Wat wil je nog meer om de pols?! De SKAGEN Connected Hybrid watch t.w.v. 219 euro is een topper. Een horloge waar het beste van twee werelden worden gecombineerd. De look en functionaliteit van een traditioneel horloge mét slimme functies. Via Bluetooth koppel je het horloge aan je smartphone (iOS en Android) en met de bijbehorende app bepaal je de instellingen.

Het slimme horloge meet hoeveel je stappen je zet, trackt je slaap en je verbrande calorieën op een dag. Ontvang je een notificatie op je smartphone, dan laat het horloge dit weten door te trillen en kun je er zelfs Spotify mee bedienen. De Skagen Connected Hybrid bedient ook de camera op afstand.

Reageer en win dit slimme horloge!

De SKAGEN Connected Hybrid t.w.v. 219 euro winnen is simpel. Laat hieronder je gegevens achter en wie weet hoor jij voor de kerst of je de gelukkige winnaar van het slimme horloge bent. Succes!

[contact-form-7 id=”299685″ title=”Win de Skagen Connected Hybrid”]

Reageer op artikel:
All I WANT For Christmas: win de Skagen Connected Hybrid horloge
Sluiten