Met deze skateboard adapter skate je over de grond alsof je op de golven zit

Surfen kan voor veel mensen een goddelijke bezigheid zijn. Vooral al er een lekker windje staat en je één lijkt te zijn geworden met de golven. Helaas is het lastig om op elk moment dat je er zin in hebt even je surfboard te pakken en ervandoor te gaan. De Waterbourne Skateboard Surf adapter helpt je wel met “the next best thing” en kun je installeren op je skateboard om vervolgens over de stoep te skaten alsof je op het water zit.

Skateboard om te surfen

De adapter kun je installeren tussen je board zelf en de truck en eenmaal in plaats zorgt hij ervoor dat de voorste wielen onafhankelijk kunnen bewegen van de skateboard. Dit heeft weer als resultaat dat je een soort surf gevoel krijgt en niet alleen maar in rechte lijnen hoeft te skateboarden. Natuurlijk is het niet helemaal zoals op een surfplank staan en gaat de weg ook niet opeens omhoog. Maar het geeft je in ieder geval wat meer vrijheid. Verder zorgt de adapter er ook voor dat je bochten zo’n drie keer lichter worden.

Skateboard Surf adapter

Van Kickstarter naar echt product

De adapter is binnen een paar minuten te installeren en komt er even snel ook weer af. Dus als je wilt switchen tussen skateboarden en “surfen” hoef je het niet eindeloos uit te stellen, omdat je geen zin hebt en vermoeiende karweitjes. De Waterbourne Surf Adapter begon overigens vorig jaar als Kickstarter project, maar kun je nu gewoon kopen via de officiële webshop. Je bent er 69 dollar aan kwijt, wat neerkomt op zo’n 61 euro.

Hoewel op de stoep surfen best spannend kan zijn, wil je natuurlijk om de zoveel tijd ook echt op een surfplank staan. Als je toevallig ook nog eens fan van Tesla bent, heeft de automaker iets speciaals voor je. In de zomer hebben ze namelijk per verrassing een zeer limited-edition surfboard onthuld.

Uncrate

Reageer op artikel:
Met deze skateboard adapter skate je over de grond alsof je op de golven zit
Sluiten