admin
admin Gadgets 24 december 2017

Realistische skimaskers zorgen voor een beestachtige wintersport

Het wintersportseizoen is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor het uitzoeken van de juiste gadgets. Van je ski’s en snowboard tot warme jassen en van dikke sokken tot mutsen. Of een skimasker waarmee je van een beestachtige wintersport kunt genieten.

Dé perfecte gadget voor de wintersport

Nu er weer volop sneeuw ligt kan al je gear van zolder worden gehaald om te zien of je nog nieuwe spullen moet kopen. Vorig jaar verzamelden wij al een aantal goede gadgets en apps voor de wintersport. Mocht je er echter achterkomen dat je warme muts zijn beste tijd heeft gehad, ga dan dit jaar voor één van deze gruwelijke dieren skimaskers.

Ze heten Beardo HD Animal Ski Masks. Ze zijn er in verschillende varianten. Zo kun je vanaf nu als hond, aap, panda, wolf, leeuw, kat en zelfs koala de piste onveilig maken. Daarnaast houdt hij je hoofd lekker warm en zorgt het skimasker voor de nodige bescherming. Van temperaturen tot diep onder het vriespunt en een snijdende wind tot zonovergoten dagen. Met deze comfortabele muts kun je alles aan en je bestelt ze hier.

skimasker
wintersport

Als je overigens van plan bent om op wintersport te gaan, dan is het super belangrijk om je huis veilig te houden. Vooral tijdens de donkere dagen in de winter vinden inbrekers je huis nog interessanter om eens van binnen te bekijken. Daarom hebben wij vijf goedkope manieren verzameld om je huis tijdens de wintersport veilig te houden. Veiligheid boven alles, right?! Ook tijdens de wintersport. Zowel op de piste als thuis.

Reageer op artikel:
Realistische skimaskers zorgen voor een beestachtige wintersport
Sluiten