Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 apr 2019

Alle skins in Mortal Kombat 11 kopen zou je meer dan 6.000 dollar kosten

Mortal Kombat 11 is deze week uitgekomen. en zoals je in onze review kunt lezen, is het een heerlijke vechtgame. Er zijn een berg aan vechtersbazen, zoals je hier kunt zien, en het vechtsysteem is top. Bovendien kun je allemaal verschillende modi spelen en een boeiend hoofdverhaal. Terwijl je speelt kun je bovendien ook in-game currency verdienen en daarmee skins aanschaffen. Je kunt echter ook geld gaan uitgeven. Mocht je alles willen vrijkopen, dan zou dat je in totaal 6.440 dollar gaan kosten.

Mortal Kombat 11 is een dure aangelegenheid

Dat is althans wat de Reddit-user AccomplishedPoet8 heeft uitgerekend. Voor elk personage zijn er 60 verschillende skins om vrij te spelen of te kopen. Je kunt ze vrijspelen door de tutorials van de vechtersbazen te voltooien, een deel van het verhaal te spelen of de basic towers uit te spelen. Maar dan heb je per personage nog maar vier skins. De andere 56 moet je kopen via Time Krystals. Deze verdien je door gewoon te spelen, maar dat gaat nogal langzaam. Volgens AccomplishedPoet8 verdiende hij 760 Time Krystals door de game zo’n vier uur te spelen. Als je alles wilt vrijspelen, dan zou je er dus bijna 3400 uur in moeten steken.

Mortal Kombat 11

Je kunt de Time Krystals ook kopen. Dat kost je alleen wel vijf dollar voor elke 500 Time Krystals. Als je dus alles wilt vrijkopen zonder de game oneindig lang te spelen, dan zou je volgens de berekening van AccomplishedPoet8 zo’n 6.440 dollar dus kwijt zijn. Daar kun je heel wat leuke dingen van kopen.

Op die manier zou je de skins in de game echt als een leuk extraatje moeten zien en niet een doel op zich. Het voordeel is dan wel weer dat wanneer je een bepaalde skin hebt en de game online speelt, je een relatief kleine kans hebt dat de tegenstander dezelfde skin heeft.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch, pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reageer op artikel:
Alle skins in Mortal Kombat 11 kopen zou je meer dan 6.000 dollar kosten
Sluiten