Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 14 sep 2017

Releasedatum Skyrim op de Nintendo Switch eindelijk bekend

We wisten al een tijdje dat The Elder Scrolls V Skyrim zijn weg zou vinden naar de Nintendo Switch. Vanaf de onthulling van Nintendo’s spelcomputer werd Skyrim gebruikt om gamers enthousiast te maken voor het platform. En nu weten we een jaar na de onthulling van de console wanneer de game daadwerkelijk uitkomt.

Skyrim op de Nintendo Switch

Op 17 november kun je je avonturen in Skyrim op de Switch gaan beleven. De Switch-versie brengt het originele avontuur in combinatie met de verschillende uitbreidingen die er voor zijn verschenen. Dat betekent dat je in één klap een game hebt waar je je honderden uren mee kunt vermaken. Of het nou voor de eerste keer is of dat je de game andermaal speelt.

De game brengt verder een kleine ode aan The Legend of Zelda. Zo kun je via Amiibo’s speciale Zelda-kisten droppen, waarin je dan gear vindt zoals Link die in zijn games draagt. Verder maakt de game gebruik van de mogelijkheid om de game via motion controls te spelen. Daarbij neem je dan de Joycons van de Switch af en kun je door bewegingen diverse aanvallen uitvoeren.

Hieronder een aantal afbeeldingen van hoe Skyrim er op de Nintendo Switch precies uit gaat zien.

Nintendo Switch Games - De beste keuzes in mei 2018
Skyrim Nintendo Switch

Heb je nu al een Nintendo Switch? Dan hopen we dat je veel plezier hebt met games als The Legend of Zelda en Mario Kart 8 Deluxe. Wat ons betreft nog altijd twee van de beste games die je voor het platform kunt scoren.

Reageer op artikel:
Releasedatum Skyrim op de Nintendo Switch eindelijk bekend
Sluiten