Jelle van Es
Jelle van Es Tech 3 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Skyrim-spelers op de pc kunnen losgaan in de wereld van Oblivion

In 2011 maakte de gamewereld kennis met The Elder Scrolls V Skyrim, het vervolg op het minste zo geniale Oblivion. Het zijn games waarin je in grote open werelden kunt gaan en staan waar je wilt. In Skyrim is dat in het noordelijke Skyrim, terwijl Oblivion je meeneemt naar de provincie Cyrodiil.

Skyrim wordt weer vet op de pc

Mocht je zelf nooit de avonturen in Oblivion hebben beleefd, een game uit 2006, dan krijg je nu een tweede kans. Het enige dat je moet hebben is een pc-versie van Skyrim en deze mod die je moet downloaden. Met die mod krijg je toegang tot de stad Bruma en de omgeving er om heen. Een team van fans is al lang met deze uitbreiding bezig en in de onderstaande video krijg je een goed idee wat je er allemaal kunt beleven.

Deze mod is overigens onderdeel van een groter project genaamd Beyond Skyrim. Het team achter dit project zal langzaam maar zeker een groter gedeelte van de wereld van Cyrodiil toevoegen aan Skyrim en spelers de kans te geven om in die omgeving nieuwe avonturen te beleven. Het enige nadeel is dat de mod momenteel alleen werkt met het originele Skyrim. Er wordt nog gewerkt aan een versie die met de Special Edition werkt. En uiteindelijk moet de mod ook gespeeld kunnen worden op de Xbox One.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Skyrim-spelers op de pc kunnen losgaan in de wereld van Oblivion
Sluiten