Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 3 sep 2018

Slaap met de ideale temperatuur met de BedJet 3

De afgelopen zomer was behoorlijk warm. Als je vrij bent en ‘s avonds een terrasje wilt pakken, is dat natuurlijk helemaal top. Maar wanneer je vroeg naar bed moet omdat je de dag daarna weer vroeg op werk moet zijn, is het afzien. In een vaak warme kamer is het moeilijk om in slaap te komen. Helemaal wanneer je eigenlijk standaard onder iets moet slapen om daadwerkelijk een oog dicht te doen. Wat dat betreft is de BedJet 3 perfect. Deze zorgt er voor dat je op de juiste temperatuur je ogen kunt sluiten.

De BedJet 3 voor een ideale nachtrust

Zoals de naam doet vermoeden, is dit niet de eerste Bedjet die beschikbaar is. Een paar maanden geleden schreven we al over de tweede BedJet. Waarom er nu al een vervolg komt? Volgens de makers omdat er inmiddels heel wat verbeteringen zijn doorgevoerd. Mocht je interesse hebben in het product, dan kun je nu alvast terecht op hun Kickstarter-campagne.

De BedJet 3 zorgt er net als zijn voorgangers voor dat de temperatuur onder je deken gereguleerd wordt. Hij blaast lucht in je deken en op die manier stel je de juiste temperatuur in. Zeker wanneer je met je partner onder één deken slaapt is dit handig, want je kunt bepalen welke kant welke temperatuur is. Zo kun je precies zo slapen als je dat zou willen.

Bedjet 3

Daarnaast is het allemaal te koppelen aan je smartdevices en kun je via Alexa bijvoorbeeld bepalen dat hij aan moet gaan en op welke temperatuur. En dat alles moet stil zijn, zodat het je nachtrust niet verpest.

Bedjet 3

Gratis tip: bekijk zeker het bovenstaande video even. Waar de meeste Kickstarter-projecten gepaard gaan met video’s die het aanzien niet waard zijn, daar is deze best wel funny, terwijl alle features worden onthuld. Meer slaaptips? Kijk dan zeker eens hier.

Reageer op artikel:
Slaap met de ideale temperatuur met de BedJet 3
Sluiten