Daniel Koster
Daniel Koster 31 aug 2016
Leestijd: 2 minuten

Slaapfan opgelet: dit is ‘s werelds eerste slaapbroek speciaal voor het doen van dutjes

De wetenschap raadt ons aan om naakt te slapen. Echter is het een beetje vreemd om poedelnaakt op de bankt te liggen, vooral als je met huisgenoten woont. Vandaar dat deze ultiem comfortabele slaapbroek zo’n handige oplossing is.

Met deze slaapbroek doe je de dutjesfan zeker een plezier

Heb jij ook van die vrienden die altijd op de bank in slaap vallen? Dat de ogen op het moment dat de film wordt aangezet meteen beginnen dicht te vallen? Wij kunnen er namelijk zo een paar opnoemen. Waar dat soms ietwat ongezellig is kunnen zij er weinig aan doen. Maak de ervaring voor ze daarom dan maar gewoon zo aangenaam en stijlvol mogelijk. Daar zijn de Naptuckets voor.

Dag pyjama of joggingsbroek

Normaliter zou je chillen in je pyjama of joggingsbroek. Maar de Naptuckets zijn hier een stijlvoller én comfortabeler alternatief voor. Comfortabeler zijn ze door het materiaal. De broek is namelijk van honderd procent katoen gemaakt en kent van buiten een quilten afwerking. Je weet wel, zo’n patroon die bijvoorbeeld dekens heerlijk doet aanvoelen. Wat hier ook fijn bij is, is dat het materiaal ademt waardoor je het niet gauw te warm krijgt. Dat ze daarnaast stijlvoller zijn, dat moge duidelijk zijn. De ontwikkelaars gaan nog een stapje verder: “Een broek die stelt dat je op het punt staat om de wereld te veranderen en dat je dat meteen gaat doen na het doen van dit dutje.” Haha, wij zijn om!

Dut ze!

Het moge duidelijk zijn, de NapTuckets zijn de ideale manier om thuis bij te komen. En aangezien het algemeen bekend is dat het dutten goed voor lichaam en geest is, is deze broek in wezen een essential. Pas goed voor jezelf en trakteer je daarom op deze ultieme slaapbroek. Dat kan voor 86 euro inclusief verzendkosten! O ja, neem trouwens voor het dutten even een kop koffie, dat is om deze reden heerlijk wakker worden namelijk!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Slaapfan opgelet: dit is ‘s werelds eerste slaapbroek speciaal voor het doen van dutjes
Sluiten