Daniel Koster
Daniel Koster 29 jan 2016

Slaapverwekkend? Handige gadgets die jou een goede nachtrust bezorgen

Slapen is heerlijk en je hebt er ook nog eens wat aan. Na een goede nachtrust ben je fit qua lichaam en geest en kun je er weer een gehele dag tegenaan. Maar in slaap komen is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Waar we je eerder een ultieme slaapgids aanboden die het in slaap vallen vergemakkelijkt, is dat voor jou wellicht niet genoeg. Vandaar dat we je allerlei handige en een paar grappige gadgets bieden om heerlijk mee in slaap te dommelen!

Snooz helpt je in slaap vallen

Wanneer je wel wilt slapen maar niet in slaap kunt komen is dat ongelooflijk vervelend. Snooz helpt je een handje bij het in slaap vallen. Dit doet het apparaat door alle omgevingsgeluiden weg te filteren. Zo wordt er een heerlijk ontspannen sfeer in je kamer tot stand gebracht!

De Satechi-lamp is een alleskunner

Een lamp naast je bed is fijn. Zo kun je ‘s avonds voor het slapen gaan nog even een boek lezen bijvoorbeeld. De Satechi is hiervoor perfect. Je kunt ‘m via een touchscreen bedienen, maar het handigste zijn de vier verschillende lichtstanden. Eén van deze lichstanden is namelijk de slaapmodus. Deze stand helpt je lichaam melatonine aan te maken waardoor je gemakkelijker in slaap valt.

Een hoofdtelefoon die je opdoet voor en tijdens het slapen gaan

De Kokoon is een fijne hoofdtelefoon die je een goede nachtrust garandeert. De innovatieve hoofdtelefoon analyseert namelijk of je in slaap valt. Wanneer dit gebeurt past-ie het volume aan. Is het tijd om wakker te worden? Dan analyseert-ie wederom of je in een lichte slaapcyclus zit en maakt de Kokoon je op het perfecte moment wakker. Zo val je heerlijk met de geluidsisolerende hoofdtelefoon in slaap en word je er ook nog eens heerlijk door wakker!

Een slimme matrashoes zodat je heerlijk tukt

Je matras speelt een belangrijke rol in jouw slaapgemak. Je ligt er wakker van als je matras niet fijn ligt. De Luna kent allerlei sensoren die allerlei zaken over je bijhouden. Je ademhaling, je hartritme, of je snurkt en meer. Deze informatie wordt in een iOS- of Android-applicatie verzameld en met je gedeeld en geeft je tips hoe je beter kunt slapen. Daarnaast houdt het matras ook je temperatuur bij en kan-ie hierdoor jouw van warmte voorzien als je het te warm hebt. Zo heb je het in de winter nooit meer koud!

Slapen onder een heerlijke deken

De Rump bestaat nu al een tijdje, maar was tijdens de succesvolle Kickstarter-campagne volgens de ontwikkelaars ‘s wereld beste deken. Zo is-ie bestendigd tegen vlekken, nare geuren en water. Het materiaal is daarnaast zo in de wasmachine en droger te gooien en kan niet scheuren. Ideaal!

Niet kunnen slapen door een snurkende bedpartner of huisgenoot?

Snurken is vreselijk, vooral aangezien diegene er niets aan kan doen. Daar heb jij echter geen boodschap aan, want je komt er niet door in slaap. Met de Silent Partner heb je hier echter geen last meer van. Het apparaatje cijfert het snurkvolume namelijk weg. Je hoort er niets meer van en kunt heerlijk samen slapen!

Een stijlvolle muggenverdelger

Yep, je leest het goed, een stijlvolle muggenverdelger. De Mostrap ziet er prachtig uit en kent een slim mechanisme. Het apparaat is namelijk met een mengsel van gist, suiker en CO2 gevuld. Hier komen de muggen dan op af en wanneer ze het apparaat invliegen worden ze gezapt!

Je moet wel wakker worden met Ruggie

Wakker worden blijft een hel. Het is dan ook maar beter om meteen je bed uit te springen en door middel van een kop koffie, ontbijt en/of douche te ontwaken. Daar zorgt Ruggie wel voor. Die blijft namelijk doorgaan met loeien totdat je op de wekker gaat staan!

Bureau en bed in één voor de workaholic

Ben jij altijd druk, maar wil je af en toe ook even een uiltje knappen? Dat kan met dit ingenieuze bureau waar tegelijkertijd ook een bed in zit verstopt. Zo kun je tijdens de middag na het lunchen even een klein dutje doen en weer helemaal bijtanken!

Bonus tip; gebruik je telefoon niet voor het slapen gaan!

Dan hebben we nog een laatste bonus tip voor je in petto. Gebruik voor het slapen gaan niet je smartphone of andere mobiele apparaten. Hierdoor ga je namelijk minder goed slapen. Waarom? Check deze video, die legt dat uit!

Reageer op artikel:
Slaapverwekkend? Handige gadgets die jou een goede nachtrust bezorgen
Sluiten