Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 7 mrt 2019

Stephen Amell heeft slecht nieuws voor fans van Arrow

The CW heeft de afgelopen jaren voornamelijk succes met superhelden-series die behoren tot de Arrowverse. Series als The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl en Arrow behoren tot dit uitgebreide universum. Echter komt er aan die laatste, die tevens de grondlegger is van dit succes, dit jaar tot een einde. Zo maakt hoofdrolspeler Stephen Amell duidelijk. 

Arrow na acht seizoenen ten einde

Elk succesverhaal heeft een oorsprong en in het geval van de Arrowverse van The CW begint het verhaal bij Arrow. In 2012 maakte we kennis met Oliver Queen en zijn alter-ego Green Arrow. De superheld van DC wist ontzettend veel succes te behalen in 7 seizoenen, waarvan de laatste op dit moment wekelijks te zien is op Netflix. Iets wat we overigens goed moeten blijven koesteren, aangezien Stephen Amell op Twitter laat weten dat er een einde komt aan de serie.

Stephen Amell was de afgelopen 7 jaar hét gezicht van de serie, hij speelde de rol van Oliver Queen. Op Twitter laat de acteur weten dat er nog een seizoen komt van tien afleveringen. Daarna zal het verhaal van de Green Arrow afgelopen zijn en is het tijd voor The CW om zich te richten op de andere lopende series zoals The Flash. Door de beslissing is Arrow niet alleen de eerste CW DC serie die voor het eerst het daglicht zag, maar ook degene die als eerste verdwijnt.

Tegenover The Hollywood Reporter laat showrunner Beth Schwartz weten dat het een moeilijk beslissing is geweest. Zeker aangezien de serie de afgelopen zeven jaar een onderdeel van heel veel mensen hun leven is geweest.

“Het was een moeilijk beslissing om te nemen, maar dat ware alle beslissingen de afgelopen zeven jaar. Het is het beste voor het verhaal van Arrow.”

Volgens de showrunner krijgt Arrow een waardig einde en zal het gehele universum wat door de serie is ontstaan nog jaren doorgaan. Echter is er, volgens NEWSaRAMA, nu al een nieuwe serie in de maak. Het zou gaan om een zogeheten reset/relaunch.


Reageer op artikel:
Stephen Amell heeft slecht nieuws voor fans van Arrow
Sluiten