Slaap jij ook als een draak? Dan is deze app een zegen uit de hemel!

We kunnen lang en breed praten, maar slapen is een partij lekker jongen. Althans, dat is wel wat het moet zijn. Toch is het voor heel veel mensen geen pretje om met de ogen dicht de zonden te overdenken. Sommigen vallen niet zo snel in slaap, anderen zijn zo onrustig als de neten. Maar gelukkig hebben we iets gevonden wat je misschien kan helpen.

Over het algemeen is het gebruiken van je smartphone niet heel voordelig voor je nachtrust. Maar in het geval van de applicatie White Noise gaat dat voor deze keer niet op. Sterker nog: je gaat er best lekker van tukken. En dat is misschien precies wat je wil!

Moeite met slapen? Deze app is je redding!

Zelfs wanneer je kwijlend op je keuze ligt te dromen over de fantastische dingen van het leven, zijn je hersenen constant aan het scannen naar geluid. Is het te stil om je heen, dan is de kans aanzienlijk aanwezig dat je slaap snel verstoord wordt. Een waterkraan die druppelt of een politieauto die voorbij rijdt: het zijn zaken die voor die verstoring kunnen zorgen.

Met het gebruik van de White Noise app, wordt er een geluid gegenereerd die zich verspreid over een grote schaal aan frequenties. Dit geluid overmeesterd als het ware de kleine geluidjes die je dus hoort. Dit zorgt er niet alleen voor dat jij snel in slaap valt, maar ook dat je in slaap blijft.

Slapen app White Noise
Zelfs deze kat wordt er slaperig van (Afbeelding: Kate Stone Matheson)

De White Noise app biedt een grote collectie aan geluiden die afgespeeld kunnen worden. Onder deze geluiden vallen bijvoorbeeld een Air Conditioner, een boot, kikkers in de nacht, een oude klok of een regenbui. Het zijn geluiden waarin jij jezelf volledig kan verliezen bij het in slaap vallen en waardoor jij lekker blijft slapen wanneer het eenmaal gelukt is.

De app is volledig gratis te downloaden voor Android en iOS. Er is een betaalde versie waarmee je meer functionaliteiten ontgrendeld en afscheid kan nemen van de advertenties. Maar wie daar geen zin in heeft kan uitstekend uit de voeten met White Noise Lite.

Reageer op artikel:
Slaap jij ook als een draak? Dan is deze app een zegen uit de hemel!
Sluiten