Slechte dag gehad? Sla lekker wat breekbare spullen kapot in de Rage Room!

Slechte dag gehad op het werk? Afgesneden in het verkeer, of ben je in een dikke vette hondendrol gestapt? Het zijn typisch van die dingen waar je nog een hele dag chagrijnig van kunt zijn. Dat schiet natuurlijk niet op, want dan reageer je je eigenlijk af op mensen die er niets mee te maken hebben!

Alles mag kapot in de Rage Room

Als je die stress kwijt wilt, kun je even lekker gaan sporten ofzo. In Toronto opent binnenkort nóg een interessante optie: de Rage Room! Je huurt de ruimte, krijgt een lichaamspantser, gezichtsbeschermer en een honkbalknuppel. Vervolgens is het clobbering time!

Standaard heb je in de Rage Room de beschikking over een paar borden. Voor een paar dollar extra kun je ook wijnglazen, vaasjes, fotolijstjes of stoeltjes aan gort meppen. Als je erg veel dingen stuk wilt maken loopt dat nogal in de papieren. Daarom is er ook een stevig stootkussen waar je tegenaan kunt meppen.

Lekker even wat stoom afblazen! Het lijkt ons sowieso leuk om een keertje te proberen, omdat we normaal gesproken altijd moeite doen om spullen juist heel te houden! De voorwerpen zijn van iemand anders, en je hoeft ze achteraf niet zelf op te ruimen. Even boos meppen, en daarna met een glimlach naar huis!

Meer info over de Rage Room vind je op deze site.

Reageer op artikel:
Slechte dag gehad? Sla lekker wat breekbare spullen kapot in de Rage Room!
Sluiten