Dankzij deze stijlvolle sleutelhanger ben jij je sleutels nooit meer kwijt

Het kwijtraken van je sleutels. Een probleem waar velen regelmatig last van hebben en wat iedere keer weer leidt tot frustratie. Gelukkig ligt de oplossing voor dit probleem nu binnen handbereik, want met de KeySmart is het kwijtraken van je sleutels een probleem uit het verleden.

KeySmart: sleutelhanger en gadget

Op het eerste gezicht is de KeySmart een stijlvolle manier om je sleutels bij elkaar te houden. Je kunt hem het beste vergelijken met een Zwitsers zakmes, maar dan voor je sleutels. Die rammelende bos is dus vanaf nu verleden tijd, maar daar blijft het niet bij. Deze tool om je sleutels bij elkaar te houden, heeft namelijk nog een functie die je leven een stuk gemakkelijk gaat maken.

Verhuld in het stijlvolle uiterlijk zit namelijk een geo-locator verstopt. Dankzij een app kun je deze koppelen aan je telefoon, zodat je altijd weet waar je sleutels zijn. GPS is natuurlijk niet tot op de millimeter betrouwbaar, maar ook daar hebben ze wat op gevonden. Je telefoon gaat namelijk steeds sneller piepen wanneer je in de buurt komt van je sleutels. Zelfs als je sleutels tussen de kussens van je bank of onder het bed liggen, kun je ze terugvinden.

Om het af te maken is hij ook nog voorzien van een flesopener en een zaklamp. Handig als je na een avondje bier drinken moeite hebt om de sleutel in het slot te krijgen. Je laadt hem vervolgens op via een USB-kabel zodat de geo-locator zijn werk kan blijven doen als jij je sleutels weer eens kwijt bent.

Keysmart sleutelhanger
Dit artikel verscheen als eerste op Manners.nl.

Nooit meer je sleutels kwijt

Dit maakt de KeySmarkt niet alleen een hele stijlvolle, maar ook een slimme sleutelhanger. Het is dan ook niet zo gek dat deze slimme tool ooit 329.862 dollar binnenhaalde via Kickstarter, terwijl ze aan zesduizend dollar al genoeg hadden. Inmiddels is hij volop in productie en je kunt hem hier bestellen en personaliseren voor 59 dollar. Ben je echt zo’n chaoot dat je in staat bent om zelfs deze slimme sleutelhanger kwijt te raken? Probeer dit slot dan eens.

Reageer op artikel:
Dankzij deze stijlvolle sleutelhanger ben jij je sleutels nooit meer kwijt
Sluiten