Sleutels kwijt? Deze gadget werpt letterlijk altijd licht op je sleutels

WANT <3 multifunctionele gadgets. De allerbeste multifunctionele gadgets koop je uiteraard bij de Aldi, Lidl en Action, maar zo nu en dan komen we ook elders op het web pareltjes tegen. Zo ook dit OxyLED Mini Motion Sensor Light with Key Rack Organizer (pakkende naam). Ideaal voor wie zijn sleutels dagelijks kwijt is.

Het licht leidt je naar je sleutels

Je sleutels kwijtraken kan erg frustrerend zijn. Sommigen van ons hebben de fijne gewoonte hun keys iedere dag op een andere plek neer te leggen, met als gevolg hem altijd kwijt te zijn. Een sleutelkapstokje in huis zou een fijne oplossing zijn. Deze kun je zelf knutselen of in de Ikea op de kop tikken, maar je kunt natuurlijk ook voor dit exemplaar gaan.

De OxyLED Mini Motion Sensor Light with Key Rack Organizer is namelijk (zoals de naam al verklapt) voorzien van LED-lampen die werken op een bewegingssensor. Het licht wordt geactiveerd als de sensor binnen een straal van 3 meter beweging opmerkt. Daarnaast is hij voorzien van drie haakjes waaraan je sleutels kunt hangen, maar bijvoorbeeld ook riemen. Dus hang deze gadget in je kast of in je garage waar het altijd zo donker is, en search no more!

sleutels

Deze mini gagdet is geen technologisch hoogstandje, dat weten wij ook. Maar hij is wel handig. En voor slechts 9,15 euro scheelt het je een hoop gezoek naar je keys.

Dit is een gadget die je op AliExpress had kunnen vinden. Al zijn die koopjes vaak nog net een tikkeltje meer bizar. Check ook onze top vijf bizarre AliExpress koopjes van afgelopen week die je niet mag missen. Of deze budget gadget die je ook helpt je phone en sleutels nooit meer kwijt te raken.

Reageer op artikel:
Sleutels kwijt? Deze gadget werpt letterlijk altijd licht op je sleutels
Sluiten