Ilona Braam
Ilona Braam Smart Home 14 mrt 2019
Leestijd: 3 minuten

Voorzie je keuken van designproducten met slic. (en win!)

Voor veel mensen is de keuken het hart (of eerder de maag?) van het huis en daardoor een plek waar je redelijk wat tijd doorbrengt. Daarom is het voor veel mensen ook belangrijk dat de keuken er goed uitziet en dat je met kwaliteitsproducten aan de slag kunt. Helaas zijn deze producten vaak onredelijk duur en kost het je klein fortuin om wat design in huis te halen. Dankzij Ace & Tate medeoprichter Camiel de Lange van Bergen is dat echter verleden tijd en kunnen we vanaf nu aan de slag met betaalbare designproducten in de keuken.

Kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs

Camiel heeft onlangs de startup slic. gelanceerd in Amsterdam, welke is opgericht met de bedoeling om eerlijke en duurzame producten van een hoge kwaliteit naar je keuken te brengen voor een betaalbare prijs. Het idee voor de startup ontstond toen hij een mooi mes cadeau wilde geven aan een goede vriend en vervolgens uren op zoek was zonder succes. Geen enkel design of merk sprak hem echt aan en daarnaast merkte hij op dat er ook behoorlijk grote onverklaarbare verschillen waren in prijs en kwaliteit. Hij vroeg zich af waarom high quality design keuken artikelen zo prijzig moesten zijn en slic. was geboren.

slic. braadpan

Interieur merk voor de keuken

slic. moet je niet per se als een merk zien voor potten en pannen, maar eerder als een intereurmerk met een focus op de keuken. De verschillende producten worden deel van je interieur en hoeven helemaal niet zo snel mogelijk weer opgeborgen te worden nadat je klaar bent met koken. Het is juist de bedoeling dat ze gezien worden.

slic. messen

Ontworpen in Amsterdam

Op het moment vind je in het slic. assortiment onder andere een braadpan, messen en verschillende accessoires. De producten komen met hun eigen design en verschillende kleuren en zijn ontworpen in Amsterdam. De prijzen variëren van 35 euro tot 115 euro, wat vergeleken met andere high-end merken redelijk schappelijk is. De reden dat de producten relatief goedkoop aangeboden kunnen worden is doordat ze uitsluitend online en direct aan de consument worden verkocht. Door het elimineren van onnodige schakels kan de prijs toegankelijk worden gehouden.

slic. accessoires

Mocht je het willen proberen, kun je de verschillende artikelen vinden op de slic. website. Hoewel het aanbod op het moment nog wat beperkt is, verwachten we dat er gauw genoeg meer slicke dingen te vinden zijn op de site. Mocht je overigens nog op zoek zijn naar ideeën om de inrichting van je keuken georganiseerder te maken, hebben we vijf ikea hacks voor je om mee aan de slag te gaan.

Win een messenset van slic.

Om je kennis te laten maken met de designproducten van slic. hebben we de kans gekregen om een prachtige winactie op te zetten. Je maakt bij WANT kans op een messenset naar keuze, waar je ook nog eens een magnetische standaard bij cadeau krijgt. Hoe tof is dat?

Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar [email protected] en ons te laten weten welk gerecht je als eerste gaat maken met deze messenset!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voorzie je keuken van designproducten met slic. (en win!)
Sluiten