Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 4 dec 2018

Slick Revoluton komt met serie aan elektrische skateboards

Een skateboard is een heerlijke manier om je te verplaatsen over de weg. Zeker wanneer de weg een klein beetje afloopt vlieg je zo over het fietspad, terwijl je geniet van de omgeving. Wil je echter een constante snelheid houden, dan is een elektrisch skateboard geen goed alternatief. Op die markt bracht het bedrijf Slick Revolution in 2017 hun Flex-Eboard uit, waarvoor ze via Kickstarter bijna 70.000 euro binnenhaalde. En nu komen ze terug met een serie nieuwe elektrische skateboards.

De nieuwe elektrische skateboards van Slick Revolution

Voor de nieuwe serie elektrische skateboards is men andermaal naar Kickstarter gegaan. Daar is de campagne inmiddels afgelopen. Hij is iets minder succesvol, maar alsnog is er zo’n 30.000 euro binnen gehaald. Mocht je alsnog een nieuw elektrisch skateboard in huis willen halen, dan kun je via de webshop van de maker ze alsnog bestellen.

elektrische skateboards

Er zijn in totaal drie nieuwe elektrische skateboards die Slick Revolution heeft voorgesteld. De Flex-E 2.0 is daarbij het premium skateboard. Binnen acht seconden kun je daar vanuit stilstand versnellen naar 32 kilometer per uur. Hij haalt een maximale snelheid van maar liefst 43 kilometer per uur, waardoor het maar de vraag is of je er in Nederland daadwerkelijk de straat mee opkan. Met een abtterij van 3.000 mAh zou hij ook een tijdje mee moeten gaan. Je kunt er volgens de maker een afstand van 30 kilometer meer overbruggen.

elektrische skateboards

Daarnaast heb je ook nog de Urban Kick en de Urban 80 elektrische skateboards. Waar de Flex-E vooral geschikt is voor snelheid, daar zijn de Urban-skateboards meer bedoeld voor hen die offroad willen gaan of in de skateparken hun kunstjes willen tonen. Alsnog haal je hier een snelheid met 40 kilometer per uur mee en kun je er zo’n 24 kilometer mee afleggen.

Wil je meer lezen over toffe Kickstarter-projecten? Bekijk dan hier ons uitgebreide overzicht met de verschillende projecten.

Reageer op artikel:
Slick Revoluton komt met serie aan elektrische skateboards
Sluiten