Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Home 29 sep 2020

Slide winactie 2020: deze WANT-lezers hebben deze handige gadget gewonnen

Vorige week gingen we op onze website van start met een nieuwe winactie. De lezers van WANT moesten ons volgen op Instagram om kans te maken op een Slide-setje. We hebben er twee in huis, wat betekent dat we dit keer twee winnaars bekend kunnen maken.

En het kiezen van die winnaars was een lastige taak. Dat jullie passie hebben voor toffe tech, dat is inmiddels wel duidelijk. We kregen een hele waslijst aan aanmeldingen binnen, maar er kunnen er maar twee de winnaar zijn.

Slide winactie 2020

De winactie is op dit moment tot een einde gekomen. We hebben alle namen in een randomizer gestopt en er rolde twee winnaars uit. Alle twee de winnaars krijgen één setje Slide thuisgestuurd, waarmee ze hun gordijnen een stuk slimmer kunnen maken. Maar wie zijn deze winnaars?

De winnaars van de winactie zijn:

  • Mendy Bruggink
  • Ingrid Hopman

Van harte gefeliciteerd. Neem contact met ons op via [email protected] en we zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk aan de slag kan met je Slide.

Niet gewonnen?

Heb jij op dit moment niet gewonnen, dan baal je waarschijnlijk als een stekker! Dat snappen we bij WANT helemaal en daarom willen we je toch laten weten dat het feest niet helemaal voorbij is. Misschien heb je de Slide winactie niet gewonnen, maar er staan heel veel nieuwe winacties op de planning. Een klein tipje van de sluier: hou vooral de maand december in de gaten dit jaar!

Ondertussen plaatsen we dagelijks uiteraard nieuwe content op onze Instagram, is het mogelijk om ons te blijven volgen via YouTube en houden we je iedere dag op de hoogte van het laatste nieuws op onze website. Hou ons dus goed in de gaten de komende tijd, want er komen echt hele toffe dingen aan. Al heb je daar op dit moment misschien even niets aan.

Benieuwd hoe deze winactie in elkaar zat en wat Slide je te bieden heeft? Check dan zeker even dit artikel!

Reageer op artikel:
Slide winactie 2020: deze WANT-lezers hebben deze handige gadget gewonnen
Sluiten