Rutger Houweling
Rutger Houweling Home 9 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk een slim toilet dat je nooit meer hoeft aan te raken

Naast slimme verlichting en slimme speakers in ons smarthome willen wij natuurlijk ook slim sanitair. Dat hoeft geen geheim te zijn. Een fabrikant die hier slim (leuke woordspeling) op in speelt is het Amerikaanse merk Kohler. Van een slimme douche tot aan een slim toilet die jou een prettige wc-ervaring biedt.

Smarthome: een toilet dat alles voor je doet

Langzamerhand komen wij in een tijdperk terecht waar wij sinds de eerste aflevering van The Jetsons over dromen. De vliegende auto mag vanaf 2020 de weg op en wij kunnen al het apparatuur in huis met onze stem bedienen. Oftewel, het smarthome komt eraan. Niet alleen de verlichting en speakers. Nee, dankzij Kohler ook ons sanitair.

Denk aan een douche die je nooit meer hoeft aan te raken. Vraag via spraak op welke temperatuur je wil douchen en de rest volgt vanzelf. Houd je van een lekker warm bad? Laat me middels een spraakcommando of via de app vollopen. Niets is te gek bij Kohler. Maar het mooiste is het slimme toilet. Wij willen een toilet toch niet meer aanraken? #smetvrees

Zeg maar dag tegen alle bacteriën. Dankzij de speciale Touchless Response technologie kun je het toilet met een gebaar laten doortrekken. Of vraag het ‘m, dat kan ook. De PureWarmth wc-bril zorgt ervoor dat je er altijd warmpjes bij zit als het tijd is voor de grote boodschap. Een nachtlamp en muziek op het toilet laten je in hogere sferen komen en maakt het slimme toilet zichzelf schoon. Wat wil je nog meer? Toch nog je handen wassen? Vraag Amazons Alexa of ze de kraan even open zet.

toilet

Zoals je leest is Kohler er helemaal klaar voor en demonstreert de nieuwe technologieën tijdens de CES 2018 in Las Vegas. Een gigantische beurs waar nog veel meer nieuwe gadgets worden gepresenteerd. Check ons speciale CES 2018-dossier om op de hoogte te blijven van al het nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Eindelijk een slim toilet dat je nooit meer hoeft aan te raken
Sluiten