Opnemen en bellen via je vinger? Het kan met de slimme band van Sgnl

Om je telefoon op te nemen hoef je ‘m allang niet meer uit je broekzak te vissen. Zaken als de smartwatch of deze Bluetooth handschoenen bieden je namelijk deze mogelijkheid. Echter belooft niets zo smooth te werken als de slimme band van Sgnl!

Slimme band gaat het bellen revolutioneren

Deze band is ontzettend tof. Je kunt namelijk via de slimme band bellen zonder je telefoon uit je zak te halen. Hoe? De band wordt via Bluetooth met jouw telefoon verbonden. Word je gebeld? Dan kun je via de band opnemen. Maar dan gebeurt het revolutionaire. Door enkel je vinger tegen je oor te leggen kun je horen wat diegene aan de andere kant van de lijn zegt. Dat werkt doordat de trillingen via jouw botten naar je oor worden geleid. Net zoals bij deze koptelefoon die geen oordoppen kent. Dat brengt flink wat voordelen met zich mee.

slimme band

Uiteraard is het al handig dat je je telefoon zodoende niet uit je zak hoeft te halen. Op je fiets bellen is een fluitje van een cent. Vooral aangezien de slimme band belooft af te rekenen met omgevingsgeluid. Je kunt dus luid en duidelijk verstaan wat diegene aan de andere kant van de lijn heeft te vertellen. Een bijkomend voordeel is dat niemand anders met je mee kan luisteren. Jij bent de enige die kan verstaan wat er wordt gezegd. Op die manier wordt je privacy ook nog eens gewaarborgd. En o ja, via de ingebouwde microfoon die in de band zit verwerkt kun je ook gewoon praten tegen diegene aan de andere kant van de lijn. Ook zo handig natuurlijk!

Meer dan enkel een manier om je telefoon op te nemen

Als je dacht dat het hiermee ophield dan had je dat goed mis. De band is namelijk ook een activiteitstracker en kent een bijbehorende app om zo je gezondheid te monitoren. Wat wil je nog meer? Dat je niet een extra band om je arm hebt natuurlijk. Doordat de slimme band werkt met de Apple Watch, slimme horloges van Pebble en van Samsung hoeft dat niet. Ook kun je de band aan je ‘domme’ horloge bevestigen. Tover je die plots om tot slim horloge! De band zelf gaat trouwens een week mee op een volle oplaadbeurt en kost hier een goede 140 euro inclusief verzendkosten.

slimme band

We hebben trouwens één manier van de telefoon opnemen zonder ‘m uit je zak te halen compleet overgeslagen: je oordoppen. Check bijvoorbeeld deze acht handige functies die je met je oordoppen kunt vervullen. Tot slot willen we ook benadrukken dat wij de slimme band niet zelf hebben uitgeprobeerd en het apparaat nu in ontwikkeling is. Of-ie daadwerkelijk (zo goed) werkt als beloofd kunnen wij dus niet beloven!