Ilona Braam
Ilona Braam Smart Home 13 jul 2017
Leestijd: 3 minuten

WANT To Have: vijf slimme deurbellen die verklappen wie er op de stoep staat

Waar we vroeger door een kijkgaatje moesten gluren om te zien wie voor de deur stond, zijn er tegenwoordig handige camera systemen welke je precies laten zien met wie je te maken hebt. Deze zijn vaak echter best prijzig. De laatste tijd heeft met de opkomst van de slimme apparaten ook de slimme deurbel zijn opwachting gemaakt. Dit zijn vijf van de meeste interessante exemplaren van het moment.

SkyBell HD slimme deurbel

Met de SkyBell HD wifi video deurbel zie je 1080p HD beelden van je bezoekers kun je ook nog een gesprek met ze voeren. De app gebruik je om de livestream te bekijken en de slimme deurbel is zelfs uitgerust met bewegingssensoren. Wanneer deze bemerken dat iemand verdacht dichtbij komt krijg je netjes een push notificatie. Verder is Skybell compatibel met de standaard mechanische deurbel geluiden en wat nog leuker is: ook Amazon Alexa, Nest en IFTTT worden ondersteund. Daarnaast komt de deurbel met een gratiscloud opslag om al je spionage footage voor je te bewaren.

Prijs: vanaf 240 euro

August Doorbell Cam

De August Doorbell Cam moet verbonden worden aan de bestaande bedrading van je deurbel. Daarnaast geeft het apparaatje je beelden met een resolutie van 1280 x 960 pixels en kun je zelfs wanneer je niet thuis bent praten met degene die voor de deur staat. Ook met August ontvang je wanneer je dat wilt een livestream van wat de deurbel allemaal bemerkt. Wat leuk is aan de August is dat hij samenwerkt met andere apparaten van het bedrijf zoals de Smart Lock. De verschillende apparaten kunnen allemaal bestuurd worden via dezelfde app. Een nadeel aan de bel is helaas dat hij behoorlijk groot is en je misschien moeite krijgt hem netjes bij je deur te installeren.

Prijs: 199 euro

August Doorbell Cam

Ring Video Doorbell 2

De Ring Video Doorbell 2 is de opvolger van de originele Ring Doorbell. Onder andere de resolutie is verbeterd en de deurbel heeft een verwijderbare batterij gekregen. Bij de originele bel moest je telkens als je de batterij wilde verplaatsen, het voorpaneel eraf schroeven. Dat hoeft gelukkig dus niet meer. Verder krijg je bij de Doorbell 2 1080p HD video beelden en kun je een extra batterij kopen voor maar 25 euro.

Prijs: 175 euro

Ring Video Doorbell 2

Ring Video Doorbell Pro

Met de Doorbell Pro heb je geen batterijen die je telkens moet opladen en krijg je net zoals bij de Doorbell 2 1080p videokwaliteit. Omdat het de Pro versie is heb je wat meer opties en kun je bijvoorbeeld kiezen uit vier verschillende voorpanelen.. Ook is het mogelijk om verschillende bewegings zones in te stellen. Zo kun je het apparaatje instellen om het verkeer op de straat te negeren, maar wel even aan de bel te trekken wanneer iemand in de buurt van je voordeur komt. Het is  één van de kleinste modellen en vindt overal dus wel een plekje.

Prijs: vanaf 279 euro

Ring Video Doorbell Pro slimme deurbel

Olive & Dove RemoBell

De Olive & Dove RemoBell is de laatste op het lijstje van slimme deurbellen. Deze heeft geen flexibele batterij zoals de Ring Video Doorbell 1 en 2 en wordt ook niet aangesloten via kabels. Om deze deurbel van energie te voorzien gebruik je zes AA batterijen. Het beste gebruik je hier natuurlijk oplaadbare penlites voor. De resolutie van de beelden is met een HD resolutie van 720p iets minder dan bij de andere deurbellen. Ondanks de mindere kwaliteit van de beelden, is de RemoBell bijna even duur als de Ring Video Doorbell 2 met 1080p beelden.

Prijs: 156 euro

Je hoeft natuurlijk niet perse je beveiligingscamera te verbinden aan een deurbel. Deze kleine beveiligingscamera van Logitec is handig om in de gaten te houden wat er allemaal binnen en buiten je huis gebeurt. En het handige is dat hij van vorm kan veranderen, zodat hij overal precies bij past.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT To Have: vijf slimme deurbellen die verklappen wie er op de stoep staat
Sluiten