Daniel Koster
Daniel Koster Smart Home 4 jan 2017
Leestijd: 1 minuut

Deze slimme kattenbak herkent je katten en geeft ze precies genoeg eten en drinken

Vind jij het lastig om je poezenbeest met een gerust hart achter te laten? Dat snappen we heel goed. Je wilt er wel voor zorgen dat je viervoeter genoeg te eten en drinken heeft. Deze slimme kattenbak helpt je een handje.

Je kat voeren is met deze slimme kattenbak een fluitje van een cent

We hebben het over De Catspad. De Catspad is een voerbak die eten en drinken voor je kat afgeeft. Dat klinkt niet zo interessant, maar wacht, er is meer! Zo herkent de kattenbak welke kat er voor ‘m staat. Zo speelt-ie in op het dieet van jouw poezenbeest.

Dit weet-ie doordat je profielen kunt aanmaken. Een soort Facebook voor je kat dus, maar dan met informatie over wat-ie allemaal per dag mag eten. Wat daarbij ook handig is, is dat alles via een app op je telefoon is te regelen. Zo kun jij ook op afstand zien of je kat al heeft gegeten en hoeveel.

WANT!

Dat klinkt jou als kattenliefhebber vast en zeker als muziek in de oren. Dat je je kat één maand lang van eten en drinken kunt voorzien vinden we wat overdreven. Je moet natuurlijk wel quality time doorbrengen met je viervoeter. Maar voor een dag is het ideaal.

De Catspad verschijnt deze week op Kickstarter. Waar-ie uiteindelijk 299 euro gaat kosten, betaal jij 199 euro. Wij voorspellen dat deze voerbak een succes wordt. Net zoals we voorspelden dat Cat-opoly, de katten-versie van Monopoly, de bom zou zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze slimme kattenbak herkent je katten en geeft ze precies genoeg eten en drinken
Sluiten