Redactie
Redactie Uncategorized 15 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Met deze scherp geprijsde slimme mobiele airco houd jij je hoofd koel

Het voorjaar was niet best, maar de natuur heeft besloten om het goed te maken. Zo schoot de afgelopen weken het kwik flink omhoog en hebben we al een aantal prachtige dagen gehad. Heerlijk natuurlijk, maar die warmte kan ook vervelend zijn. Gelukkig zijn er genoeg hulpmiddelen om het thuis koel te houden. Bijvoorbeeld deze FlinQ slimme mobiele airco van Groupdeal.

Een slimme mobiele airco doet meer dan alleen de lucht koelen. Hij zit namelijk bomvol opties die je leven een stuk makkelijker maken. Wanneer het zweet over je voorhoofd loopt, wil je zo min mogelijk nadenken of worstelen met een airco. Nou, dat hoeft dus ook niet met de slimme mobiele airco van FlinQ.

Slimme mobiele airconditioner

Deze mobiele airconditioner maakt gebruik van de Tuya Smart App. Wat dat in de praktijk betekent is dat je deze airconditioner met behulp van je smartphone en WiFi kan bedienen. Vanuit je luie stoel kun je heel eenvoudig deze mobiele airco bedienen en zet je geen stap te veel. Wel zo lekker met dit warme weer. Mocht het zo heet zijn dat je amper je arm kan optillen? Geen zorgen! Deze airconditioner ondersteunt ook Google Assistant of Amazon Alexa en is dus met je stem te bedienen.

Mobiele airco airconditioner
Met handige app en spraakbediening (Afbeelding: FlinQ)

Verder beschikt de FlinQ slimme mobiele airco over allerlei functies zoals een timer en slaapmodus. Daarnaast is hij compact en door zijn wieltjes makkelijk te verplaatsen. Je rolt hem zo door je huis om iedere kamer te koelen. Dat doet hij zonder problemen en supersnel. Deze slimme en energiezuinige airconditioner verkoelt zelfs ruimtes tot wel 50 m²!

Zuinige en uitgebreide mobiele airco voor een scherpe prijs

Zo geniet je deze zomer van een heerlijk koel huis. En dat is nog niet alles. De FlinQ slimme mobiele airconditioner koelt namelijk niet alleen, hij ventileert en ontvochtigt ook nog. Hoe warm en klam het buiten ook is, dankzij deze mobiele airconditioning heb je daar binnen geen last van. En het mooie is dat je dit niet terugziet op je bankrekening. De FlinQ slimme mobiele airco valt in energieklasse A en is energiezuinig.

Met deze scherp geprijsde slimme mobiele airco houd jij je hoofd koel

Bij deze mobiele airconditioning krijg je ook nog een window kit. Hiermee kun je de meegeleverde slang eenvoudig naar buiten bevestigen. Zo blaas je alle warmte snel naar buiten en koel je de ruimte. Kortom, alles wat je nodig hebt om deze zomer niet oververhit te raken. Je vindt deze slimme mobiele airco bij Groupdeal voor slechts 449,99 euro.

Zoek je een nog kleinere en veeeel goedkopere mini airco? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Met deze scherp geprijsde slimme mobiele airco houd jij je hoofd koel
Sluiten