Rutger Houweling
Rutger Houweling Pop-Culture 6 aug 2016

Bingewatch alert: Noorse serie wordt je nieuwe Netflixverslaving

Noorwegen, het prachtige land waar mensen uren naar rendieren staren, breien en lange treinreizen maken. Het land waar alles op z’n gemakje gebeurt en dat laten ze met het programma Slow TV maar al te graag zien. Binnenkort op Netflix!

Slow TV, je nieuwe Netflixverslaving

Slow TV maakte haar debuut met een 7,5 uur durende treinrit van Bergen naar Oslo. Je zet ‘m bij binnenkomst op werk aan en je bent acht uur later nog nooit zo ontspannen van kantoor vertrokken. Dat doet Slow TV met je. Probeer het zelf maar eens:

Uiteindelijk bleef het niet bij een rijdende trein door het prachtige landschap. Wat denk je van een Nationale brei-avond, -middag en -ochtend. Heerlijke vertier! Noren blijken ook goede zalmvissers. Hebben wij op Slow TV geleerd. Je snapt het doel van het programma waarschijnlijk wel. Voor uren of dagen zie je een monotone gebeurtenis in een marathonaflevering. En dat is leuker dan je misschien wel in eerste instantie denkt. Elf afleveringen zijn op Netflix te zien. Zoek maar op Slow TV en je hebt je weekendbesteding gevonden. Joe!

Noorwegen blijkt sowieso een trendsetter te zijn. Zo gaat Noorwegen ervoor zorgen dat inwoners vijftig procent sneller op hun bestemming aankomen en voor dit prachtig nieuwe paspoort zou je bijna emigreren!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Bingewatch alert: Noorse serie wordt je nieuwe Netflixverslaving
Sluiten