Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 8 juni 2018

Beleef nieuwe avonturen als sluipmoordenaar in Hitman 2

Volgende week wordt in Los Angeles de jaarlijkse E3-beurs gehouden. Vanaf morgen houden verschillende uitgevers persconferenties om verschillende games aan te kondigen, waardoor je de aankomende week iets meer gamenieuws ziet dan dat je gewend bent. Voordat het circus los barst, merken we dat er echter al andere games worden aangekondigd, om zo even in de schijnwerpers te staan voordat het feest losbarst. Zodoende is Hitman 2 nu aangekondigd.

Hitman 2 komt dit jaar

En lang hoeven we daar niet op te wachten. Hitman 2 verschijnt op 13 november. De naam van de game is echter wat ongelukkig, aangezien er in de serie al een tweede deel is uitgebracht. Maar omdat de serie een jaar of twee geleden nieuw leven in is geblazen met de game Hitman, is dit simpelweg dus Hitman 2.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang het tofste technieuws dagelijks in je mail!
[revue_subscribe]

Waar zijn voorganger in verschillende losse afleveringen werd uitgebracht, daar is Hitman 2 een traditionele volwaardige release, waarbij je dus op dag 1 gelijk een berg aan missies hebt om mee los te gaan.

Hitman 2

In elke missie die je speelt heb je een doelwit die je moet uitschakelen. Hoe je dat doet, dat mag je helemaal zelf weten. Er zijn meerdere opties die voor de hand liggen, maar wie een beetje creatief aan de bak gaat, zal merken dat er nog meer mogelijk is. De onderstaande video is wat dat betreft een perfect voorproefje en laat meerdere manieren zien hoe je een coureur geruisloos uitschakelt.

De game neemt je mee naar verschillende locaties in de wereld. De bovenstaande video toont een setting in Miami, maar je zult ook andere plekken aan doen. Qua verhaal laat de ontwikkelaar nog niet veel los. We weten in elk geval dat Agent 47, de hoofdrolspeler in Hitman 2, iets te weten komt over zijn verleden.

Hitman 2

Wie de game pre-ordert, krijgt gelijk toegang tot de Sniper Assassin mode, dat een losstaande game is die je in eentje of samen met een vriend of vriendin coöperatief kunt spelen. De game verschijnt uiteindelijk op de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Tot die tijd kun je met het origineel aan de slag, waar je hier meer over leest.

Reageer op artikel:
Beleef nieuwe avonturen als sluipmoordenaar in Hitman 2
Sluiten