Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Cars 23 dec 2017

Deze gadget uit de Apple Store maakt je fiets in één klap slim

In de auto is het heel normaal om een navigatiesysteem te hebben en zit het tegenwoordig meestal ook gewoon in de auto ingebouwd. Op de fiets is het zeker ook handig om een soort navigatie begeleiding te krijgen, maar met Google Maps op je smartphone in de hand rijden is toch wat onhandiger. In de Apple Store hier tegenwoordig een briljante oplossing voor: de SmartHalo fietsgadget. 

Navigatie met intuïtieve kleurtjes

Deze handige fietsgadget zorgt er met de bijbehorende app in één klap voor dat je fiets een slimmerd wordt. Voortaan weet je precies waar je heen moet gaan, zonder dat je hoeft te turen op een display of naar een vervelende stem moet luisteren. Het apparaat werkt namelijk meer als een soort kompas en laat je met kleurtjes (of volgens Apple een intuïtieve halo) zien welke kant je op moet.

SmartHalo fietsgadget

Fietsgadget is ook lamp, alarm, assistent en fitnesstracker

Naast een navigatiesysteem is SmartHalo nog een hele reeks aan andere handige dingen voor op je fiets. Zo is het meteen ook een lampje, welke automatisch aangaat wanneer het donker is. Geen bekeuringen meer voor jou dus. Daarnaast is het ook een fitness tracker, welke meteen je sportprestaties in de gaten houdt en geeft het je een notificatie als je een telefoontje hebt gemist. Als laatste houdt de gadget je fiets ook nog veilig, door als alarm te fungeren als iemand met je fiets aan de haal gaat.

SmartHalo

Bestellen in de Apple Store

De SmartHalo is aan elke fiets veilig vast te maken en je hoeft hem blijkbaar ook niet mee te nemen wanneer je naar binnen gaat. Hij komt met batterijen, welke je met via USB kunt opladen en met een volle lading maar liefst drie weken mee zou gaan. In de Apple Store staat er dat de app voor je iPhone is, maar er bestaat ook gewoon een Android versie. Bemachtig de gadget voor 169 euro gratis inclusief verzendkosten. In de onderstaande video kun je de SmartHalo alvast in actie zien.

Soms heb je haast en dan is navigatie op je fiets al helemaal handig. Wat je ook helpt om snel te komen waar je moet zijn is deze windrugzak van Eneco. Het wind-zeiltje zorgt ervoor dat je binnen no-time op je plek van bestemming bent.

Apple Store

Reageer op artikel:
Deze gadget uit de Apple Store maakt je fiets in één klap slim
Sluiten