HomeKit voegt de ideale gadget ‘The Button’ voor je smarthome toe

Kijk, dit is een gadget waar het hart van nerd harder door gaat kloppen. Iedereen wil wel een rode lanceerknop in je smarthome om op te drukken. Wat er gebeurt als je ‘m indrukt weet je echter nooit. Het is altijd een verrassing. The Button van Fibaro is zo’n knop en werkt sinds kort ook met HomeKit.

Rode knop automatiseert je smarthome

Het voordeel van een smarthome is dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. In principe kun je veel apparaten koppelen aan een tijdsschema die bijvoorbeeld bepaalt hoe laat de lichten uit gaan. Deze gadget van Nokia zorgt er zelfs voor dat de gordijnen automatisch dicht gaan als je in bed ligt. Dit geldt echter nog niet voor alle slimme apparaten. Die moet je smartphone activeren. The Button van Fibaro tackelt dit probleem. Het is een random knop die je kunt plakken waar je maar wil. Aan elke knop kun je 6 commando’s koppelen.

homekit

Bij één klik ‘lanceer’ je bijvoorbeeld de slimme lampen aan of uit, bij twee klikken de airco en wanneer je de knop vasthoudt gaat de stofzuiger een rondje rijden. Dit zijn enkel voorbeelden van toepassingen die je sinds kort in HomeKit kunt instellen. Het apparaat werkt samen met slimme gadgets zoals Philips Hue, iRobot en Sonos.

Fibaro stipt ook nog een andere toepassing in het bijzonder aan. Het is namelijk ook de ideale gadget om aan ouderen te geven. Hebben ze jouw hulp nodig? Er wordt op de knop gedrukt en je krijgt direct een notificatie op je phone. Handig!

Te koop

Geen fan van de rode kleur? The Button is in 8 verschillende kleuren verkrijgbaar dus er zit echt wel een geschikt exemplaar voor je tussen. Alleen al om je vrienden te laten schrikken of indruk te maken. Zitten jullie ontspannen een biertje te drinken? Stel een programma in waarbij alle lampen rood flikkeren en uit je Sonos speaker een alarm geluid komt. #nerdhumor. Je koopt The Button hier voor 50 piek.

Reageer op artikel:
HomeKit voegt de ideale gadget ‘The Button’ voor je smarthome toe
Sluiten