WANT2BUY: de 5 beste smartphones voor minder dan €600

Het aanschaffen van een smartphone is zeker niet de makkelijkste taak die er is. Niet alleen moet je er heel veel geld voor neerleggen, maar er is ook een gigantisch aanbod te vinden. Je moet dus tussen flink wat modellen kiezen en je moet dus ook de juiste keuze maken. Waar doe je goed aan?

We gaan voor reviews en vergelijkingen regelmatig met smartphones aan de haal. Daarom hebben we inmiddels wel een aardig beeld van welke telefoons tot de beste van de markt behoren. Dit zijn de 5 beste smartphones onder de €600 op een rij!

Smartphone voor minder dan €600? Je beste opties!

Om heel eerlijk te zijn is het lastig om een dergelijke lijst op te zetten. Dat heeft vooral te maken met het feit dat iedere consument wel iets anders zoekt in een smartphone. De een wil het liefst aan de slag gaan met een fantastisch camerasysteem, waar de ander simpelweg wilt dat de smartphone over het algemeen goed presteert. De een gebruikt hem voor gaming en de ander is opzoek naar een batterij die eindeloos meegaat.

Daarom is de onderstaande lijst geen ranglijst. Deze vijf smartphones zijn naar mijn idee de beste van het moment. Althans, onder het prijskaartje van €600. Het betekent dat we ons vandaag richten op smartphones uit het lage segment en het midden segment van de smartphonemarkt. En daar zijn dit dus zonder twijfels de toppers van:

OnePlus Nord

De OnePlus Nord is een fantastische deal. Ik kan simpelweg niet anders zeggen. Sinds tijden keert OnePlus terug in het middensegment en dat is bij de smartphone te merken ook. Deze smartphone heeft een indrukwekkend camerasysteem, ligt heerlijk in de hand en de accuduur is heerlijk. Er zijn zeker wat problemen met het beeldscherm naar mijn idee en ook de software werkt niet altijd even mee. Twee dingen die OnePlus op kan lossen door middel van software-updates. Wat dat betreft is er niets aan de hand en zit je met de OnePlus Nord gebakken!

De OnePlus Nord tik je via deze link voor €439 op de kop!

Samsung Galaxy A71

De Samsung Galaxy A51 werd in onze vorige lijst benoemd. Logisch, want het is een hele goede smartphone. Toch ontbreekt hij in deze lijst, omdat de Samsung Galaxy A71 toch echt een stukje beter is. De smartphone is voorzien van een indrukwekkend quad-camerasysteem, een flinke batterij en ook een uiterst indrukwekkend beeldscherm. De smartphone is misschien niet van de allerbeste bouwkwaliteit, maar heeft vooral voor de echte liefhebbers van fotografie iets te bieden. De telefoon was ten tijden van de lancering, met een prijskaartje van €460, aan de prijzige kant. Inmiddels is het een fantastische deal geworden.

De Samsung Galaxy A71 is via deze link voor €389 te koop!

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Een van de betere toestellen uit het lage segment is zonder twijfel de Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Met al het gemak van de wereld past deze smartphone qua prestaties in het midden segment. Maar dus wel voor een heel zacht prijsje. Ik heb voor onderstaande review deze telefoon als mijn standaard telefoon mogen gebruiken en ik was er dolgelukkig mee. Het camerasysteem maakt indruk en de batterij gaat belachelijk lang mee. De applicaties draaien gewoon goed en zelfs het spelen van een game op zijn tijd lukt. De software is misschien niet altijd even handig, maar als je dat niet heel veel uitmaakt dan zit je eigenlijk gebakken.

De Xiaomi Redmi Note 9 Pro tik je via deze link vanaf €261 op de kop!

iPhone SE (2020)

Fans van iOS, ofwel de iPhone, kunnen voor minder dan €600 niet slagen. Althans, dat is het gevoel dat er normaal gesproken heerst. Maar begin dit jaar bracht Apple daar, met de komst van iPhone SE (2020), verandering in. Sterker nog, je kan tegenwoordig voor minder dan €400 al een iPhone op de kop tikken. De iPhone SE (2020) beschikt misschien wel over een verouderd ontwerp, maar onder de motorkap biedt het toestel genoeg. De telefoon is net zo krachtig als een iPhone 11 Pro, de batterij doet het voor een compacte telefoon prima en ook het camerasysteem maakt met een enkele lens indruk. De smartphone is zonder twijfel niet de beste smartphone van de markt, maar voor mensen die perse iOS willen hebben voor niet al te veel geld wel een uitkomst.

De iPhone SE (2020) is voor een adviesprijs van €477 te koop via deze link!

Oppo A9 (2020)

De Oppo A9 (2020) is een echte all-rounder te noemen. De smartphone is niet alleen snel genoeg, maar beschikt ook over een uitgebreide camera. Het beeldscherm is daarbij ook gewoon prima. De Oppo A9 (2020) is een toptelefoon, maar blinkt niet echt uit op bepaalde fronten. Al kijken we dan wel even weg van de batterij. Daar krijg je simpelweg kippenvel van. Met een capaciteit van 5000mAh neemt de telefoon je ontzettend lang mee op sleeptouw. Je houdt het minstens twee dagen vol en dat is simpelweg heerlijk. Iemand die opzoek is naar een telefoon die het gewoon doet en lekker lang meegaat, die zit gebakken met de Oppo A9 (2020).

Je tikt de smartphone voor €199,99 via deze link op de kop!

Smartphone kopen onder de €300!

Is een prijskaartje van €600 net iets te hoog voor je? Dan hebben we ook een selectie voor je gemaakt met alleen maar smartphones uit het lage segment. De smartphones in die lijst zijn dus niet duurder dan €300.

Interesse gekregen? Lees dan zeker even dat artikel!

Smartphone kopen? Wij pikken wat geld mee!

Mocht je een smartphone uit deze lijst willen kopen, dan kan dat via de link die wij hebben toegevoegd. Dat is geen normale link, maar een speciale! Wanneer jij iets aanschaft via die link, dan krijgen wij een klein percentage van het bedrag. We moeten de hond eten geven, dus waarderen je hulp!

Reageer op artikel:
WANT2BUY: de 5 beste smartphones voor minder dan €600
Sluiten